ΗΠΑ

Νέο μακελειό με νεκρούς και τραυματίες σε πάρτι για το Halloween στην Καλιφόρνια (βίντεο)

Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και αρκετοί τραυματίες είναι ο απολογισμός νέου μακελειού που έλαβε χώρα στην Καλιφόρνια ανήμερα του Halloween.

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και αρκετοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια πυροβολισμών σε πάρτι για το Halloween στην πόλη Ορίντα στην Καλιφόρνια, την Πέμπτη το βράδυ.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο μετά από πληροφορίες ότι ένα άτομο άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια πάρτι στις 10:45 τοπική ώρα, και έξι ασθενοφόρα μετέβησαν στο σημείο ενώ μέσω πληροφοριών για πολλούς τραυματίες και νεκρούς.

https://twitter.com/cocosopio/status/1190157182576119809

Σύμφωνα με ορισμένα μέσα ενημέρωσης, εκατοντάδες άνθρωποι βρίσκονταν στο πάρτι και στην προσπαθειά τους να ξεφύγουν προκάλεσαν προβλήματα στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

https://twitter.com/hurd_hurd/status/1190174264520925184

Πολλοί άνθρωποι φέρονται να έσπευσαν σε κοντινά νοσοκομεία με τραύματα από πυροβολισμούς και τραυματισμούς που υπέστησαν ενώ βρίσκοντας σε πανικό.

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν πηδώντας από τα μπαλκόνια και τα παράθυρα του σπιτιού που εκτιμάται ότι ενοικιαζόταν μέσω Airbnb.

Το περιστατικό συνέβη μετά από ένα παρόμοιο περιστατικό στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια το βράδυ της Τρίτης, κατά την οποία τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και εννέα άλλοι τραυματίστηκαν.

Ο ύποπτος για το συμβάν διαφεύγει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...