Κόσμος

Ιταλία: Αριστερός εξτρεμιστής επιτέθηκε στον Σαλβίνι στους δρόμους της Νάπολης!

Μια επίθεση από έναν αριστερό εξτρεμιστή ενάντια στον Ματέο Σαλβίνι στους δρόμους της Νάπολης έγινε την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν έλαβε την δέουσα προσοχή από τα συστημικά ιταλικά μίντια.

Η απόπειρα επίθεσης, η οποία έλαβε χώρα την Παρασκευή στους δρόμους της Νάπολης, καταγράφηκε σε βίντεο όπου φαίνεται ένας αριστερός εξτρεμιστής να προσπαθεί να προλάβει τον Σαλβίνι, φωνάζοντας συνθήματα και ύβρεις στον εθνικιστικό λαϊκιστή ηγέτη, σύμφωνα με την Il Giornale.

Ευτυχώς, χάρη στην ταχύτητα με την οποία αντέδρασαν οι σωματοφύλακες του Σαλβίνι, ο βίαιος αριστερός δεν μπόρεσε να απλώσει τα χέρια του στον επικεφαλής της Λέγκας που έχει συνηθίσει να δέχεται βίαιες απειλές από αριστερούς και μετανάστες.

Γενικά η άφιξη του Σαλβίνι στη Νάπολη συνοδεύτηκε από σειρά απειλών από διάφορα άτομα και οργανισμούς.

Δυστυχώς, η αριστερή βία ενάντια σε μέλη του εθνικού λαϊκιστικού κόμματος της Λέγκας δεν είναι νέο φαινόμενο, και επαναλαμβάνεται όλο και πιο συχνά.

Τον Αύγουστο του 2018, είχαμε βομβιστική επίθεση ενός γραφείου του Συνδέσμου στο Τρεβίζο.

Τον περασμένο Απρίλιο, ερευνήθηκαν δύο μαροκινοί μετανάστες για τη σύνδεσή τους με έναν άλλο βομβαρδισμό ενός Συνδέσμου στο San Valentino Torio.

Αυτή την εβδομάδα, πριν από την προγραμματισμένη εμφάνιση του Σαλβίνι στην εκδήλωση του Σαν Μαρτίνο στο Santarcangelo di Romagna, ο τοπικός ηγέτης της L'Associazione Nazionale Partigiani d'Italia (εθνικός σύλλογος των Ιταλών Παρτιζάνων) έκανε συγκεκαλυμμένες απειλές κατά του ηγέτη της Λέγκας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...