Κόσμος

Ινδία: Μαϊμού τραυμάτισε θανάσιμα με πέτρα νεογέννητο αγόρι μπροστά στα μάτια των γονιών του

Ένα νεογέννητο αγοράκι έχασε τη ζωή του στην Ινδία, όταν μία μαϊμού το τραυμάτισε πετώντας του πέτρα, μπροστά στα μάτια των έντρομων γονιών του. Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στην Ινδία, όπου νεογέννητο έχασε την ζωή του όταν μία μαϊμού του πέταξε πέτρα και το τραυμάτισε θανάσιμα μπροστά στα μάτια των γονιών του, ενώ βρισκόταν μαζί τους στη βεράντα του σπιτιού.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η μαϊμού πήρε μια πέτρα και την έριξε πάνω στο νεογέννητο τραυματίζοντας το σοβαρά. Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή, σύμφωνα με το ινδικό τηλεοπτικό δίκτυο «NDTV».

Το περιστατικό συνέβη στην πολιτεία Ούταρ Πραντές της Ινδίας, εκεί όπου πριν από μερικές ημέρες, μια μαϊμού άρπαξε από την αγκαλιά μιας γυναίκας το μωρό της, που ήταν μόλις 12 ημερών και το δάγκωσε θανάσιμα.

Οι επιθέσεις από τις μαϊμούδες στην Ινδία, είναι συχνό φαινόμενο και ειδικότερα στο Νέο Δελχί, αφού σύμφωνα με την κυβέρνηση, το 2016 μόνο είχαν αναφερθεί 268 περιπτώσεις επιθέσεων από μαϊμούδες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...