Απόψεις

Η πατρίς ισλαμοποιείται και ημείς καθεύδομεν!

Γράφει: Ο Αθανάσιος ΤσόκαςΜαθηματικός-Ερευνητής

Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!

Πρόσφατη επιστημονική ανάλυση έδειξε ότι:

Κάθε χρόνο χάνεται μια πόλη σαν τη Λαμία από τηνυπογεννητικότητα και τη γήρανση του Ελληνικού πληθυσμού καισυγχρόνως γεννιέται μια πόλη σαν την Πάτρα από αλλόθρησκουςκαι κυρίως από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. που έρχονταιστη χώρα μας!!!

Και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντί να εντείνει τα μέτρα φύλαξηςτων συνόρων μας από ξηράς και θαλάσσης, αντίθετα ψήφισε νόμοτην 1/11/2019 (που θα έχει ισχύ από 1/1/2020), όπου ΟΧΙ ΜΟΝΟ τοάσυλο στους πρόσφυγες ή στους λαθρομετανάστες θα δίνεταιστους 6 μήνες από 9 μήνες που ήταν μέχρι σήμερα, αλλά επί πλέονόσοι "μονιμοποιούνται", θα έχουν τη δυνατότητα από 1/1/2020 ναφέρουν στην Ελλάδα ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!.

Ώστε με ένα πολύ εύκολο τρόπο να αυξανόμαστε!!! και ναπληθυνόμαστε!!!, (μιας και η υπογεννητικότητα των Ελλήνωνβρίσκεται στο Ναδίρ, για τους γνωστούς λόγους!!!).

Και εμείς ως λαός, ενώ βλέπουμε να συμβαίνουν όλα αυτά (και ηΕλλάδα μας να ισλαμοποιείται, με ένα τέτοιο προδοτικό και καλάσχεδιασμένο τρόπο), αντί να ξεσηκωθούμε κάνοντας συλλαλητήριακαι κινητοποιήσεις (όπως η Ιερά Μητρόπολης Πειραιώς προτείνει),δυστυχώς, καθεύδομεν!!! (= κοιμόμαστε) (στους καναπέδες μας)!!!.Κατά τ' άλλα ως Έλληνες, υπερηφανευόμαστε ότι διαθέτουμε υψηλόΕθνικό φρόνημα!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...