Εθνικά θέματα

Επίθεση αριστερών ΜΜΕ κατά Μπούχλη! - Απάντηση από τον πρώην καταδρομέα: «Πρόγονοί μου αγωνίστηκαν για την Μακεδονία»

Με ανακούφιση και ικανοποίηση δέχτηκε την αθωωτική απόφαση της έδρας του Στρατοδικείου Λάρισας, ο πρώην καταδρομέας Εμμανουήλ Μπούχλης, που κάθισε στο εδώλιο λόγω του … βίντεο που είχε τραβήξει με το κινητό του τηλέφωνο, στη διάρκεια άλματος με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο, τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή».

Την Τρίτη, μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο νεαρός Κρητικός δήλωσε «δικαιωμένος», λέγοντας πως αν και γνώριζε πως με την ενέργεια αυτή θα υπήρχαν συνέπειες, ωστόσο το έπραξε τιμώντας και τους Μακεδονομάχους προγόνους του.

«Νιώθω δικαιωμένος. Όλα πήγαν καλά! Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι δικαιώνει και όλους τους Έλληνες από τους οποίους καθημερινά λάμβανα μηνύματα συμπαράστασης. Ορισμένοι με συνέκριναν με σπουδαίους Έλληνες και με παρομοίαζαν με τους Μακεδονομάχους , αλλά δεν θεωρώ ότι η πράξη μου δικαιολογεί αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Η οικογένειά μου έχει προσφέρει πολλά στη πατρίδα και ειδικότερα στη Μακεδονία. Εφτά πρωτοξαδέρφια των προγόνων μου, Μπούχληδες αγωνίστηκαν για την Μακεδονία. Εγώ δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος βλέποντας όλα όσα συνέβησαν και ήταν κάτι που βγήκε αυθόρμητα απο μέσα μου. Γνώριζα ότι από αυτή μου την ενέργεια θα υπήρχαν συνέπειες αλλά έπρεπε να το κάνω» δήλωσε συγκεκριμένα, έχοντας δίπλα την οικογένειά του.

Με ειρωνικά σχόλια κατά του πρώην καταδρομέα, αναφέρθηκαν στην απόφαση του Στρατοδικείου Λάρισας αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ, ενώ το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος», στο γνωστό «μοτίβο» σχολίασε: «Αυτή είναι η Δικαιοσύνη. Με ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη της Ακροδεξιάς απαντά στις απίστευτες προκλήσεις που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές τόσων στρατευμένων».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...