Αθλητισμός

Champions League: Εξακολουθεί να γράφει ιστορία ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Βίντεο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να γράφει ιστορία στο Champions League, αφού έφτασε πλέον τα 128 γκολ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

O Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους στο ματς με τη Λεβερκούζεν την Τρίτη (01/10) έφτασε σε νέες ιστορικές επιδόσεις στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «σφράγισε» τη νίκη της Γιουβέντους κόντρα στη Λεβερκούζεν την Τρίτη (01/10) πετυχαίνοντας στο 89’ το 3-0.

Με το γκολ αυτό ο 34χρονος άσος έφτασε πλέον τα 128 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, 16 περισσότερα από τον Λιονέλ Μέσι.

Παράλληλα, σκόραρε για 14η διαδοχική σεζόν στο Champions League, επίδοση που έχουν επίσης οι Ραούλ και Μέσι.

Επίσης, πλέον έχει 102 νίκες στη διοργάνωση, ξεπερνώντας τον Ίκερ Κασίγιας, ενώ ισοφάρισε το ρεκόρ του Ραούλ, καθώς έχει σκοράρει εναντίον 33 διαφορετικών ομάδων στη διοργάνωση.

Τέλος, την Τρίτη είχε την 16η επέτειο του από όταν έκανε ντεμπούτο στο Champions League, καθώς έπαιξε για πρώτη φορά στην 1η Οκτώβρη του 2003 στην ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Στουτγκάρδη με 2-1.

 

https://youtu.be/YNb9fQqhc4k

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...