Κόσμος

Τραγουδίστρια ξυλοκοπήθηκε άγρια από την πλαστικό της (εικόνες-βίντεο)

Ότι δέχθηκε επίθεση από πλαστικό χειρούργο κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της από επέμβαση για επιδιόρθωση στα χείλη της ισχυρίζεται, σύμφωνα με την βρετανική Mirror, μια Ρωσίδα τραγουδίστρια.

Η Valentina Sidorova δημοσίευσε βίντεο που έδειχνε το ματωμένο πρόσωπό της, στο οποίο έλεγε ότι ήταν αποτέλεσμα της επίθεσης της γιατρού δρ. Olesya Sokolan.

Στο βίντεο, η Valentina υποστηρίζει ότι τώρα αναρρώνει από τραυματισμό στο κεφάλι, σπασμένη μύτη και διάσειση στο νοσοκομείο της Μόσχας.

Ωστόσο, η δρ. Sokolan ισχυρίζεται ότι η Sidorova της επιτέθηκε.

Η αστυνομία δήλωσε ότι διερευνούν και τους δύο ισχυρισμούς.

Δείτε το βίντεο

Ότι δέχθηκε επίθεση από πλαστικό χειρούργο κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της από επέμβαση για επιδιόρθωση στα χείλη της ισχυρίζεται, σύμφωνα με την βρετανική Sun, μια Ρωσίδα τραγουδίστρια.

Η Valentina Sidorova δημοσίευσε βίντεο που έδειχνε το ματωμένο πρόσωπό της, στο οποίο έλεγε ότι ήταν αποτέλεσμα της επίθεσης της γιατρού δρ. Olesya Sokolan.

Στο βίντεο, η Valentina υποστηρίζει ότι τώρα αναρρώνει από τραυματισμό στο κεφάλι, σπασμένη μύτη και διάσειση στο νοσοκομείο της Μόσχας. Ωστόσο, η δρ. Sokolan ισχυρίζεται ότι η Sidorova της επιτέθηκε.

Αυτές τις φωτογραφίες δημοσίευσε η τραγουδίστρια..

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...