Κόσμος

Ριφιφί με μισό εκατομμύριο ευρώ λεία: Έκλεψαν γούνες 500.000 ευρώ μέσω τούνελ

Ριφιφί σε μαγαζί με γούνες στο Παρίσι έκανε μια σπείρα διαρρηκτών και κατάφερε να αποσπάσει εμπόρευμα αξίας 500.000 ευρώ.

Πολλές γούνες κατάφεραν να αρπάξουν κάποιοι επιδέξιοι διαρρήκτες στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο 9ο διαμέρισμα της πρωτεύουσας της Γαλλίας. Η λεία των ληστών εκτιμάται, σύμφωνα με τη Le Parisien, στα 500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η διάρρηξη είναι πιθανό να πραγματοποιήθηκε μεταξύ Σαββάτου, 26 Οκτωβρίου, μετά το κλείσιμο του καταστήματος και τη Δευτέρα, οπότε και άνοιξε.

Τα πήραν όλα κι έφυγαν

Οι κλέφτες αρχικά μπήκαν αρχικά στο υπόγειο του καταστήματος. Χρησιμοποιώντας τρυπάνια, άνοιξαν μια τεράστια τρύπα στην οροφή του υπογείου και δημιούργησαν μια τρύπα που τους επέτρεπε την είσοδο στο κατάστημα.

Μάλιστα, οι γούνες ήταν δεμένες μεταξύ τους με αλυσίδες και κλειδαριές. Αυτό διευκόλυνε τους διαρρήκτες που κατάφεραν να πάρουν τα πάντα με τη μία. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος υπέβαλλαν μήνυση και μια έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Ωστόσο, παρά τις εκτεταμένες έρευνες, κανένας ύποπτος δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...