Κόσμος

Πατέρας προσπάθησε να κάνει εξορκισμό στον γιο του, ρίχνοντας βραστό νερό μέσα στον λαιμό του (βίντεο)

Ένας άνδρας στην πολιτεία Αριζόνα των ΗΠΑ δολοφόνησε τον γιο του, προσπαθώντας να εξορκίσει έναν δαίμονα που τον είχε καταλάβει.

Ακόμη πιο τραγικός είναι ο τρόπος με τον οποίο το αγόρι πέθανε, καθώς ο πατέρας του έχυσε βραστό νερό μέσα στον λαιμό του παιδιού και το έπνιξε, όπως αναφέρει η New York Post.

Ο Πάμπλο Μαρτίνεζ είπε στους αστυνομικούς ότι είδε κάτι διαβολικό μέσα στον 6χρονο γιο του, ενώ τον έκανε μπάνιο την περασμένη Πέμπτη. Μάλιστα παραδέχθηκε ότι κρατούσε το παιδί κάτω από μία βρύση με καυτό νερό για να εξοβελίσει τον δαίμονα.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι που βρίσκεται στον οικισμό ιθαγενών Αμερικανών Pascua Yaqui μετά από αναφορά για ένα παιδί με εγκαύματα από τη σύζυγο του δράστη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του δικαστηρίου, η θετή μητέρα του παιδιού άκουσε «έναν πνιχτό ήχο να έρχεται από το μπάνιο» και βρήκε τον σύζυγό της να κρατάει το παιδί κάτω από τη βρύση στη μπανιέρα.

Όταν του είπε να σταματήσει, ο Μαρτίνεζ της είπε ότι «έπρεπε να το κάνει».

Ο 31χρονος Μαρτίνεζ παραδέχθηκε επίσης ότι κρατούσε το παιδί κάτω από το καυτό νερό για 5 ή 10 λεπτά. Η αστυνομία τον κατηγορεί για φόνο Α' βαθμού.

Το παιδί εντοπίστηκε στο κρεβάτι του, γυμνό, χωρίς να αναπνέει.

Το αγόρι είχε εγκαύματα στο 15% του σώματός του, συμπεριλαμβανομένων των χεριών του και του κεφαλιού, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

https://youtu.be/tbEhxuvlhMg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ