Αθλητισμός

Παναθηναϊκός και Τάσος Χατζηγιοβάνης συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2022

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενημέρωσε ότι ήρθε σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο ατζέντης του παίκτη βρίσκεται στο εξωτερικό και με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Χατζηγιοβάνης θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και η συμφωνία διετίες ή τριετίας θα πάρει επίσημο χαρακτήρα.

Όσον αφορά στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων, από τον Παναθηναϊκό προκύπτει ότι ο ποδοσφαιριστής έριξε τις απαιτήσεις του δείχνοντας έμπρακτα ότι ήθελε την παραμονή του στην ομάδα του Γιώργου Δώνη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τις διαπραγματεύσεις ανέλαβε ο Κώστας Κωνστάντος από τη μεριά του Παναθηναϊκού, και οι πράσινοι προσέφεραν παραπάνω χρήματα στον Χατζηγιοβάνη, συν κάποια μπόνους, ενώ στο συμβόλαιό θα υπάρχει και ρήτρα.

Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά κάλυψε ένα ποσοστό κοντά στο 80% των απαιτήσεων Χατζηγιοβάνη, η πλευρά του 22χρονου ικανοποιήθηκε και έτσι επήλθε συμφωνία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...