Ρωσία

Ο Πούτιν γιορτάζει τα 67α γενέθλιά του κάνοντας πεζοπορία και οδηγώντας στα βουνά της Σιβηρίας (βίντεο)

Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ταξίδεψε μέχρι τη Σιβηρία μαζί με τον Υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού, και έκανε πεζοπορία, με αφορμή τα γενέθλιά του.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατάφερε και βρήκε μερικές ημέρες ξεκούρασης με αφορμή τα γενέθλιά του, σήμερα (07/10), και έτσι ταξίδεψε μέχρι τη Σιβηρία και απόλαυσε το άγριο τοπίο της.

Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας επέλεξε την τάιγκα της Σιβηρίας και έκανε πεζοπορία και οδήγησε στα βουνά της περιοχής. Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Κρεμλίνο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν συνοδεύεται από τον Υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού. Οι δυο τους φαίνεται να οδηγούν.

Στη συνέχεια, ο Ρώσος Πρόεδρος ανέβηκε σε έναν απότομο όγκο με κλίση και απόλαυσε τη θέα από την κορυφή.

Πολλές φορές, οι περιπετειώδεις εξορμήσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των διεθνών Μέσων. Οι δραστηριότητές του, όπως το υποθαλάσσιο ψάρεμα και η ιππασία, έγινε αφορμή για πολλά memes. Μάλιστα, ο ημίγυμνος Πρόεδρος έχει ξετρελάνει τους χρήστες του διαδικτύου. Αυτή τη φορά, όμως, ήταν ντυμένος.

https://youtu.be/uzbA3PVjKc0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...