Εσωτερική Ασφάλεια

Νέο βίντεο-σοκ από τον Έβρο: «Μπουκάρουν» ανενόχλητοι οι μετανάστες! - Διαψεύδονται οι κυβερνητικοί ισχυρισμοί


Νέο βίντεο-σοκ εκθέτει την Κυβέρνηση που ισχυρίζεται ότι ο Έβρος έχει... σφραγίσει. Οι λαθρομετανάστες περνούν ανενόχλητοι, βιντεοσκοπούν, μέχρι και... χορεύουν! 

«Η Αμυγδαλέζα (που κατάργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) ήταν Four Seasons σε σχέση με τη Μόρια» τόνισε ο υπουργός μιλώντας για το μεταναστευτικό, σημειώνοντας ότι θα επανέλθουν τα κλειστού τύπου κέντρα υποδοχής.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης από τον Έβρο δεν περνάει πια κανείς μετανάστης.

Yπουργέ, δες το βίντεο!

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο διακινητής βιντεοσκοπεί το πέρασμα απο τα ρηχά του Έβρου και την αναμονή σε συγκεκριμένα σημεία μέχρι να έρθουν τα "ταξί" με πινακίδες Θεσσαλονίκης που θα τους παραλάβουν.

 
https://twitter.com/stavroforos_/status/1179827536899067904?ref_src=twsrc%5Etfw

 

Είναι χαρακτηριστικό πως οι αφίξεις έχουν εκτοξευθεί κατά 200% την ώρα που τα κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας στα νησιά είναι ασφυκτικά γεμάτα. Σε αυτό το πλαίσιο, η κυβέρνηση εντείνει τις προσπάθειές της, και οι συσκέψεις είναι συνεχείς και πυρετώδεις.

Ας σημειωθεί ότι το τρίμηνο Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου ο αριθμός όσων μένουν στο ΚΥΤ αυξήθηκε κατά 140% (από 5.500 σε 13.200). Ενώ το ίδιο διάστημα, αναχώρησαν από τη Λέσβο 4.000 άτομα για δομές στην υπόλοιπη Ελλάδα. Μόνο τις τελευταίες 48 ώρες έχουν φτάσει στα ελληνικά νησιά πάνω από 700 άνθρωποι και ο πληθυσμός του καταυλισμού μέσα και έξω από το κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης της Μόριας ξεπερνά επίσημα πλέον τις 13.000.

Μόνο τις τελευταίες 48 ώρες έχουν φτάσει στα ελληνικά νησιά πάνω από 700 άνθρωποι και ο πληθυσμός του καταυλισμού μέσα και έξω από το κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης της Μόριας ξεπερνά επίσημα πλέον τις 13.000.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ