Κοινωνία

Εξιχνιάστηκε υπόθεση δολοφονίας 92χρονου ύστερα από τρία χρόνια στη Σάμο

Η δολοφονία του 92χρονου Μιχάλη Σαρικλή στη Σάμο εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας του νησιού, αφού ένας 74χρονος ομολόγησε την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Την υπόθεση ανθρωποκτονίας 92χρονου Μιχάλη Σαρικλή στη Σάμο, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στις 26 Νοεμβρίου 2016, εξιχνίασε η Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, με τη συνδρομή του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ένας 74χρονος προσήχθη στις 24 Οκτωβρίου και ομολόγησε την εμπλοκή του στην υπόθεση. Μάλιστα, υπέδειξε στους αστυνομικούς απόκρημνη περιοχή της Σάμου και εκεί βρέθηκαν ανθρώπινα οστά, τα οποία θα σταλούν για ιατροδικαστική εξέταση.

Έτσι, λοιπόν, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα εις βάρος του 74χρονου, ο οποίος βαρύνεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου χειρίζεται την υπόθεση.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, η δολοφονία αποδίδεται σε οικονομικές διαφορές μεταξύ του καθ' ομολογίαν δράστη και του θύματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...