Κόσμος

Εικόνες που κόβουν την ανάσα: Εντυπωσιακή πτήση μεταγωγικού αεροσκάφους ανάμεσα από ουρανοξύστες στην Αυστραλία

Πέταξε πάνω από το Μπρισμπέιν μαζί με ένα μαχητικό της Πολεμικής Αεροπορίας της Αυστραλίας.

Εντυπωσιακές σκηνές κατέγραψαν κάτοικοι και επισκέπτες το περασμένο Σάββατο στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας όταν δύο αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας της Αυστραλίας πέταξαν πάνω από την πόλη.

Οι πτήσεις των αεροσκαφών, ενός μεταγωγικού C-17A Globemaster και ενός μαχητικού F/A-18F Super Hornet πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των εορτασμών του ετήσιου φεστιβάλ Riverfire.

Οι πιλότοι και των δυο αεροσκαφών πραγματοποίησαν εντυπωσιακά περάσματα ανάμεσα σε κτήρια από τα οποία οποια ορισμένες φορές βρέθηκαν σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Η πιο εντυπωσιακή στιγμή ήταν αυτή της διέλευσης του μεγάλου μεταγωγικού ανάμεσα από ουρανοξύστες.

Ωστόσο δεν ενθουσιάστηκαν όλοι με τις πτήσεις των δύο αεροσκαφών καθώς ορισμένοι από τους κατοίκους της πόλης υποστήριξαν ότι τους θύμισαν την 11η Σεπτεμβρίου προειδοποιώντας ότι το παραμικρό λάθος θα μπορούσε να αποβεί καταστροφικό.

https://youtu.be/US4U08FoyVk

https://youtu.be/oQx39twx_UQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...