Εκκλησία

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα ένα συναρπαστικό θαύμα που είδε και έζησε ο γέροντας Ακάκιος ο Καυσοκαλυβίτης με τον Άγιο Πορφύριο (βίντεο)

Ο γέροντας Ακάκιος ο Καυσοκαλυβίτης διηγείται ένα συνταρακτικό θαύμα που έζησε και είδε με τον Άγιο Πορφύριο, όταν ακόμα ήταν εν ζωή: «..αρπάχτηκε μέσα σε ένα λευκότατο φως και ανέβηκε ένα μέτρο περίπου πάνω από τη γη. Σιγά - σιγά άρχισε να μεταμορφώνεται και δεν ήταν πια ο Άγιος Πορφύριος ήταν η ίδια η Παναγία!

https://www.youtube.com/watch?v=WK-nN3vmscY

"ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2019" 5η ημέρα - ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΚΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗ.

Στο πλαίσιο των πολυήμερων εορταστικών εκδηλώσεων με την επωνυμία "ΔΗΜΗΤΡΙΑ", που πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής, προς τιμήν του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου, μίλησε ο Γέροντας Ακάκιος ο Καυσοκαλυβίτης, με θέμα: " Εμείς και οι νέοι μας σύμφωνα με την διδασκαλία του Αγίου Πορφυρίου, όπως την βιώσαμε από κοντά", με την παρουσία πλήθους πιστών.

Στη συνέχεια, στο "Ενοριακό Αρχονταρίκι", που γίνεται στον ισόγειο χώρο του Ιερού Ναού, ο Γέροντας Ακάκιος απάντησε στα ερωτήματα που του υπέβαλε το ακροατήριο.

Πηγή οπτικοακουστικού υλικού: ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...