Κόσμος

Γερμανός Διευθυντής Πληροφοριών: Αριστεροί εξτρεμιστές σε μεταναστευτικό και "πράσινο κίνημα" - Δηλητηριάζουν την κοινωνία

Ο τοπικός διευθυντής πληροφοριών του Αμβούργου Torsten Voss προειδοποίησε για αριστερούς εξτρεμιστές που διεισδύουν στις τάξεις του λεγόμενου "πράσινου κινήματος"...

Εκείνοι που βρίσκονται στην άκρα αριστερά έχουν χρησιμοποιήσει "κοινωνικά ευρέως αποδεκτά ή ευρέως πολυσυζητημένα ζητήματα για να έρθουν σε επαφή με πρωτοβουλίες εγκατάστασης για να εδραιώσουν τις αντι-συνταγματικές τους θέσεις", δήλωσε ο Voss στους δημοσιογράφους της Die Welt.

Για παράδειγμα, η "Αριστερά των Παρεμβάσεων" (IL), που τείνει προς τη βία, ασχολείται τώρα με ζητήματα όπως ο προστατευτισμός του περιβάλλοντος και τα υψηλά ενοίκια. Για τον Voss, το κάνουν αυτό στρατηγικά για να «εισβάλουν στη δημοκρατική κοινωνία μέσω λαϊκών θεμάτων, όπως ένα δηλητήριο».

Το θέμα της διάσωσης των μεταναστών λέγεται επίσης ότι χρησιμοποιείται από αριστερούς εξτρεμιστές.

Τον Απρίλιο, το Γραφείο Προστασίας του Συντάγματος του Αμβούργου, η εγχώρια υπηρεσία πληροφοριών της Γερμανίας, κατηγόρησε την αριστερή εξτρεμιστική σκηνή για τη χρήση περιβαλλοντικών θεμάτων ως ενός τρόπου για την αποτελεσματικότερη διάθεση των ιδεών.

Οι Γερμανοί συνταγματολόγοι ανέφεραν προσωπικά την εκπρόσωπο της IL, Emily Laquer, που τον Μάρτιο διοργάνωσε τη φοιτητική απεργία στο Αμβούργο, στην οποία ο Greta Thunberg κλήθηκε να μιλήσει.

Τον περασμένο Οκτώβριο, το Γραφείο Προστασίας του Συντάγματος προειδοποίησε: «Από τα τέλη του 2014, το θέμα της «προστασίας του κλίματος» έρχεται ολοένα και περισσότερο στο επίκεντρο των αριστερών εξτρεμιστών λόγω του πολιτικού διαλόγου σχετικά με μια προγραμματισμένη μετάβαση στην ενέργεια και τον προγραμματισμένο παροπλισμό μονάδων παραγωγής άνθρακα ».

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία προειδοποίησε επίσης ότι η IL ενεργεί ως κρίσιμος σύνδεσμος "στο αριστερό εξτρεμιστικό φάσμα και μεταξύ εξτρεμιστών και μη εξτρεμιστών".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...