Κοινωνία

Βόλος: «Επαγγελματίες» σήκωσαν χρηματοκιβώτιο με 42.000 ευρώ – Άφωνος ο ιδιοκτήτης του καταστήματος!

«Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο που περιείχε το ποσό των 42.000 ευρώ από κατάστημα στον Βόλο. Συγκεκριμένα, η κλοπή έγινε σε κατάστημα, ιδιοκτησίας 66χρονου που βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου.

Οι άγνωστοι δράστες εισήλθαν στο κατάστημα χαρτικών ειδών τα ξημερώματα και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε περίπου 42.000 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα του ιδιοκτήτη.

Ο 66χρονος αντιλήφθηκε την κλοπή σήμερα το πρωί, όταν πήγε για να ανοίξει το κατάστημά του και κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου μετέβησαν άμεσα στο κατάστημα, έγιναν έρευνες και λήφθηκαν αποτυπώματα για να ταυτοποιηθεί ο δράστης ή οι δράστες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου», όλα έγιναν γύρω στις 03.30 τα ξημερώματα και εκτιμάται ότι το «χτύπημα» διήρκησε μόνο μερικά λεπτά.

Οι δράστες μπήκαν στο κατάστημα χαρτικών σπάζοντας τα λουκέτα και παραβιάζοντας την πόρτα εισόδου, «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο, το φόρτωσαν σε αυτοκίνητο και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Η προανάκριση και οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ