Αθλητισμός

Αστέρα Τρίπολης-ΠΑΟΚ: Τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών πριν τον αγώνα-Εικόνες

Πεντακόσιοι περίπου φίλοι του ΠΑΟΚ τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας που συνέβη πριν 20 χρόνια στα Τέμπη. Άφησαν λουλούδια οι παίκτες του "δικέφαλου του Βορρά" και του Αστέρα Τρίπολης.

Με μπλουζάκια με τα ονόματα των 6 αδικοχαμένων οπαδών από την προ 20ετίας τραγωδία των Τεμπών, παρατάχθηκε η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο “Θ. Κολοκοτρώνης”, στην αναμέτρηση του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Λίγο πριν τη σέντρα του ματς της 6ης αγωνιστικής της Superleague 1, οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαν στην κερκίδα που τοποθετήθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, στο σημείο που έιχαν κρεμαστεί ένα σχετικό πανό, θέλοντας έτσι να αποτίσουν φόρο τιμής.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κατέθεσαν στεφάνι και λουλούδια μπροστά στο πανό. Το ίδιο έκαναν με τη σειρά τους και αυτοί του Αστέρα Τρίπολης!

      

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...