Εσωτερική Ασφάλεια

Απίστευτο! Κρούσματα κλοπής εξοπλισμού από αστυνομικούς – Άρπαξαν όπλο και σφαίρες

Τα δύο περιστατικά στα οποία άγνωστοι έκλεψαν εξοπλισμό από αστυνομικούς, αποκαλύφθηκαν με λίγη ώρα διαφορά, ενώ και στις δύο περιπτώσεις οι αστυνομικοί βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας.

Άγνωστος άρπαξε τσαντάκι από αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και κινούνταν στην οδό Μητροπόλεως τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Βράδυ Σαββάτου άγνωστοι διέρρηξαν αυτοκίνητο αστυνομικού και πήρα σφαίρες και χειροπέδες.

Τα κρούσματα αποκαλύφθηκαν με λίγη ώρα διαφορά, ενώ και στις δύο περιπτώσεις οι αστυνομικοί βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας.

Ο αστυνομικός που έπεσε θύμα κλοπής στην Μητροπόλεως ανέφερε ότι στο τσαντάκι που εκλάπη είχε το ιδιωτικό του όπλο, γεμιστήρα με φυσίγγια, προσωπικά έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα, σύμφωνα με το newpost.gr.

Το περιστατικό δεν ήταν το μόνο καθώς άγνωστοι έκλεψαν δύο γεμιστήρες με 25 φυσίγγια των 9mm και χρησιμοποιούνται στο υπηρεσιακό όπλο έκλεψαν από αυτοκίνητο αστυνομικού, όπως μετέδωσε το cnn.gr.

Οι άγνωστοι πήραν επίσης ένα ζευγάρι χειροπέδες και τη θήκη του υπηρεσιακού του όπλου. Όπως έγινε γνωστό, ο αστυνομικός είχε αφήσει στο αυτοκίνητό του τις σφαίρες και τους γεμιστήρες και διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο στο κέντρο της Αθήνας.

Σε βάρος του αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία και ενημερώθηκε ο εισαγγελέας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...