Κόσμος

Αεροπλάνο κάνει αναγκαστική προσγείωση και οι επιβάτες προσεύχονται και πίνουν (βίντεο)


Στιγμές αγωνίας έζησαν οι επιβάτες σε αεροπλάνο που ταξίδευε από την Δομινικανή Δημοκρατία προς το Μαϊάμι.

Ο πιλότος τους ανακοίνωσε πως θα κάνει αναγκαστική προσγείωση, καθώς υπήρχε ένα πρόβλημα στους κινητήρες. Αυτό προκάλεσε την αγωνία των επιβατών, καθώς βρίσκονταν ήδη στον αέρα για περίπου 1,5 ώρα και έπρεπε να επιστρέψουν πίσω στην Δομινικανή Δημοκρατία.

Το βίντεο με τους επιβάτες του Boeing που προσεύχονται
Οπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε η Mail, οι επιβάτες μαζί με τις αεροσυνοδούς, προσεύχονται για να πάνε όλα καλά κατά την προσγείωση, ενώ ένας άλλος προτίμησε να πάρει ένα μπουκάλι ουίσκι (!) και να πιει μερικές γουλιές, προκαλώντας τα γέλια ενός συνεπιβάτη του.
https://www.youtube.com/embed/QMlISN1XBt0

Η προσγείωση έγινε τελικά χωρίς προβλήματα στο αεροδρόμιο Las Americas κοντά στο Σάντο Ντομίνγκο, με τους επιβάτες του Boeing 737-400 να ξεσπούν σε χειροκροτήματα και πέντε ώρες μετά να παίρνουν άλλη πτήση και να φτάνουν στο Μαϊάμι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...