Κόσμος

Προετοιμάζονται για εμφύλιο στην Τουρκία: «Στόχος η ανατροπή του Ερντογάν, έρχεται σύγκρουση στους δρόμους» - «Θα μας διχοτομήσουν!»

Eπικείμενο αστικό ή εμφύλιο πόλεμο εντός της Τουρκίας φοβάται η Άγκυρα, τον οποίο ετοιμάζουν οι ΗΠΑ, Ισραήλ και ΕΕ απο κοινού με την αποκαλούμενη «διεθνή έννομη τάξη», όχι μόνο για να εκδιώξουν τον Ερντογάν, αλλά για να διχοτομήσουν την χώρα ενόψει Κουρδιστάν και ενεργειακών σχεδίων στην περιοχή.

Ο συντάκτης της Yeni Safak και σύμβουλος του Ερντογάν Ι.Καραγκιούλ, αναφέρει σε βαρυσήμαντο τρομερό άρθρο του που απεικονίζει το τι λαμβάνει χώρα σήμερα στην Τουρκία:    

«Δεν υπάρχει πλέον πια έννοια όπως η εσωτερική πολιτική στην Τουρκία. Δεν υπάρχει τέτοιος εσωτερικός αγώνας για την κυρίαρχη εξουσία. Υπάρχει μια τρομακτική μάχη μεταξύ του "άξονα της Τουρκίας" και του "πολυεθνικού άξονα". Ο αγώνας στην Τουρκία είναι παγκόσμιος. Πρόκειται για μια κατάσταση που αφορά τις παγκόσμιες ενεργειακές πολιτικές και τους νέους χάρτες εξουσίας.

Αυτή θα είναι η τελική αναμέτρηση. Αυτή θα είναι η τελευταία προσπάθεια της «τουρκικής πολιτοφυλακής», να συνεχίζει τη λειτουργία της μυστικά από την εποχή της ίδρυσης της Τουρκικής Δημοκρατίας το 1923.

Οι δεξιές, αριστερές, φιλελεύθερες, συντηρητικές, ισλαμιστικές, κουρδικές και εθνικιστικές πολιτικές οργανώσεις είναι όλες διαιρεμένες και χωρισμένες σύμφωνα με αυτήν την αναμέτρηση. Επειδή αυτές οι οργανώσεις  έχουν πλέον γίνει ασαφείς και δεν μπορούν πλέον να ταξινομηθούν, έφεραν τον αγώνα στις πόλεις μας, στα σπίτια μας. Αυτή είναι η λεγόμενη "εσωτερική εισβολή".

Όλοι έχουν ενταχθεί για αυτήν την αναμέτρηση στις παλιές οργανώσεις τους, αλλά αυτές  είναι απλά ένα μέρος του σχεδίου που προωθείται προς εμάς. Στην πραγματικότητα, ο αγώνας είναι διαφορετικός.

Ο αγώνας ανήκει σε μια αναμέτρηση αυτών που πιστεύουν στην Τουρκία και σε εκείνους που είναι εναντίον της Τουρκίας και τώρα έχει εξαπλωθεί στη χώρα. Ο αγώνας που θα έπρεπε να συνεχίζει πέρα ​​από τα σύνορά μας, γίνεται τώρα εντός της χώρας.

Τα σχέδια για την διάλυση της Τουρκίας έχουν μεταφερθεί στους δρόμους μας, στα σπίτια μας, στην πρωτεύουσα μας, στην Κωνσταντινούπολη, από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τα βόρεια της Συρίας και το Ιράκ, το Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Αυτό αποτελεί  εδώ και πολύ καιρό μια "εσωτερική εισβολή". Οι συμμαχίες που αποκαλούμε "ιθαγενείς εισβολείς" και οι ομάδες που συνδέονται με αυτές, βρίσκονται τώρα στη μέση αυτής της πάλης.

Η σημερινή πολιτική θέση διαμορφώνεται εξ΄ολοκλήρου σύμφωνα με αυτή την αναμέτρηση. Η χρησιμοποιούμενη γλώσσα, η εφαρμοζόμενη μέθοδος, οι υποστηριζόμενες θεωρίες, παρουσιάζονται ως εσωτερικός πολιτικός αγώνας, όταν στην πραγματικότητα δεν υπάρχει πολιτική ταυτότητα ή στόχος πέρα ​​από αυτή την τελική αναμέτρηση.

Οι Κεμαλίστες είναι παρόντες, όπως και οι υποστηρικτές του Ατατούρκ. Οι υπέρ-Οθωμανοί είναι παρόντες, έτσι και οι υπόλοιποι.

Ορισμένοι νικήθηκαν από τις πολιτικές τους φιλοδοξίες. Μερικοί από την οργή τους. Κάποιοι έβαλαν τις κρυφές τους ατζέντες μεταξύ αυτών των συμμαχιών. Κάποιοι βρήκαν την ατομική τους δυσαρέσκεια εδώ.

Όσοι θέλουν να καταστρέψουν την Τουρκία βρίσκονται κάτω από αυτή την στέγη, καθώς και όσοι παρουσιάζουν τα προσωπικά τους ζητήματα ως θέματα της πολιτείας.

Υπάρχουν τρομοκρατικές οργανώσεις (Κούρδοι), που σκοτώνουν τα παιδιά αυτής της χώρας και είναι εκεί και εκείνοι που μισούν την Τουρκία είναι παρόντες εκεί. Αυτά τα πολεμικά μέτωπα στα σύνορά μας είναι εκεί.

Όσοι υποστηρίζουν το πνεύμα των Οθωμανών, των Σελτζούκων είναι εκεί και εκείνοι που μισούν τους Σελτζούκους και τους Οθωμανούς είναι επίσης εκεί. Εκείνοι που λένε: «Είμαστε οι στρατιώτες του Μουσταφά Κεμάλ [Ατατούρκ]» αλλά και εκείνοι που είναι εναντίον του Ατατούρκ είναι εκεί .

Έστρεψαν τον Ατατούρκ σε όπλο κατά του ΡKK. Οι στρατοί αυτοί προετοιμάζονται για επίθεση, μεγαλύτερη από την απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου 2016.

Εκείνοι που θεωρούν ως  πατέρα και ιδρυτή της Τουρκίας  τον Ατατούρκ είναι εκεί, εκείνοι που χρησιμοποιούν τις ομιλίες του ηγέτη αυτού, για να καταστρέψουν την Τουρκία είναι  εκεί.

Ο θυμός, η οργή και οι φιλοδοξίες τους είναι για αυτούς ανώτερες από αυτή τη χώρα, αυτό το έθνος, αλλά και από το παρελθόν και το μέλλον μας.

Δεν θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες τους κάποιοι άλλοι για να θέσουν την Τουρκία σε θέση διάλυσης ;

Προασπίζονται την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, τη μεγαλύτερη επίθεση κατά της χώρας μας από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας. Οι στρατοί ετοιμάζονται μέσω αυτών για μια επίθεση πολύ μεγαλύτερη από την 15η Ιουλίου του 2016. Δεν το βλέπουν αυτό;

Κατά τη διάρκεια των εξεγέρσεων του πάρκου Γκεζί  ήθελαν έναν εμφύλιο πόλεμο Αλεβιτών-Σουνιτών. Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, του Ισραήλ και των χωρών της ΕΕ,  διεξήγαγαν εμφύλιο πόλεμο στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης. Είμαστε ανίκανοι να κατανοήσουμε ότι το επόμενο βήμα της τρέχουσας συμμαχίας αυτής θα είναι ένας αιματηρός εμφύλιος πόλεμος;

Δεν είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε ότι προετοιμάζονται στα σύνορα της Συρίας, στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο, να  αναλάβουν δράση όταν η ατμόσφαιρα εντός της χώρας θα είναι έτοιμη, και ότι η εσωτερική συμμαχία θα αυτοκαταστραφεί επειδή θα έχει ολοκληρώσει το καθήκον της;

Η Τουρκία βρίσκεται κάτω από μια τρομερή και πολυμερή πολιορκία και επίθεση. Κανένας από αυτούς μέσα σε αυτή τη συμμαχία δεν θέλει μια ισχυρή Τουρκία.

Προσπαθούν να ανατρέψουν τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και άλλοι προσπαθούν να καταστρέψουν την Τουρκία μέσω αυτών.

Δεν υπάρχει τίποτα ιερό, καμία αρχή για αυτή τη σχέση. Ξεκίνησαν με κακό, μανία με θυμό. Σύντομα πρόκειται να διαδώσουν αυτό το κακό στους δρόμους μας.

Εκείνοι που κατέστρεψαν την Κωνσταντινούπολη, είναι αυτοί που λένε ότι "η καταπίεση ξεκίνησε το 1453" και τώρα ελέγχουν την Κωνσταντινούπολη (Ιμάμογλου).

Δεν το κάνουν φανερά,  αλλά δημιουργούν ατμόσφαιρα πολέμου. Διεξάγουν διαπραγματεύσεις με τους τρομοκράτες του PKK, πραγματοποιώντας μυστικές συναντήσεις και σχεδιάζοντας μαζί τους. Πρόκειται για μια αναμέτρηση πουσυνεχίζεται από το 1453 μέχρι σήμερα.

Οι πατριώτες, οι εθνικιστές του Καλού Κόμματος, οι «ντόπιοι» Ισλαμιστές, δεν βλέπουν τον κίνδυνο;

Δεν μπορούσαν να μεταφέρουν όπλα ΗΠΑ και Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη κι έτσι τώρα μεταφέρουν τα όπλα του ΡΚΚ. Πολύ σύντομα θα θέλουν τα αεροσκάφη των ΗΠΑ να πετάξουν πάνω από την Κωνσταντινούπολη και την Ανατολία.

Προετοίμασαν την εισβολή πολλών χωρών στην περιοχή μας δημιουργώντας "τρομοκρατικές οργανώσεις που συγκαλύπτονται ως ισλαμιστές".

Αυτό προετοιμάζουν στην Τουρκία με το πρόσχημα της δημοκρατίας.

Οι πατριώτες του Δημοκρατικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), οι εθνικιστές του Καλού Κόμματος (IP), τα καλοφτιαγμένα μέλη του κόμματος Felicity (SP), οι ντόπιοι των συντηρητικών / ισλαμικών ομάδων, δεν προστατεύουν τη χώρα μας.

Δεν βλέπουν αυτόν τον κίνδυνο; Είναι τυφλοί μέσα από την πολιτική ταυτότητά τους, εφαρμόζοντας ένα έργο που δεν μπορούν ποτέ να αφομοιώσουν, ξυπνήστε !

Οι πύλες του φρουρίου έχουν αλωθεί από μέσα. Δεν υπάρχει ιερό, καμία αρχή, καμία ταυτότητα. Υπάρχουν ψέματα, συκοφαντίες και ασχήμια.

Έχουν παραβιάσει το φρούριο. Καταστρέφουν τα μέτωπα αντίστασης της Τουρκίας ένα προς ένα, μειώνοντας τις άμυνες μας  μια προς μία.

Οι πύλες του φρουρίου άνοιξαν από μέσα. Έχουν συγκεκριμένους στόχους. Θέτουν στόχους για τη ζωή, την τιμή, την αξιοπρέπεια, τα πάντα. Τοποθετούν στόχους σε ό, τι χτίσαμε στην Ανατολία την τελευταία χιλιετία. Τοποθετούν στόχους σε όλα τα εθνικά θέματα και στην ιστορία.

Όπως οι Σταυροφόροι συνέρεαν γύρω από την Ιερουσαλήμ, ακριβώς όπως κατέστρεψαν την Ανατολία, όσοι έρχονται στην Τουρκία καταστρέφουν ό, τι αγγίζουν. Σπέρνουν τους σπόρους του θυμού, του μίσους, της σφαγής και του κακού. Προετοιμάζουν τη χώρα για νέες πολυεθνικές παρεμβάσεις», αναφέρει ο ίδιος.

Έτσι είναι εκτός όλων των άλλων που είπε ο Καραγκιούλ. Ναι, ο πόλεμος όμως συνεχίζεται και για μας τους Έλληνες από το 1453 για την Κων/πολη και τα άγια εδάφη της Μικράς Ασίας, τα οποία είναι υπό τουρκική κατοχή και το ξέρουν καλά οι Οθωμανοί αυτό.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ