Κοινωνία

Όλυμπος: Και νέο ατύχημα με ορειβάτη! - Έχασε τη ζωή του κοντά στο καταφύγιο Σπήλιου Αγαπητού

Ακόμη ένα ατύχημα σημειώθηκε στον Όλυμπο το βράδυ του Σαββάτου όταν ορειβάτης έχασε τη ζωή του κοντά στο καταφύγιο Σπήλιου Αγαπητού.

Πρόκειται για έναν πεζοπόρο από τα Σκόπια και στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΜΑΚ. Όπως αναφέρει ο Ζαφείρης Τρόμπακας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης «Και άλλο ατύχημα πριν λίγη ώρα κάτω απο το καταφύγιο Σπ΄. Αγαπητού, έπεσε κάποιος ορειβάτης , και είναι πολύ βαριά.

Άμεσα έσπευσε επίσης ο καταφυγιάρχης του Σπ. Αγαπητού , ένα μέλος της Ε.Ο.Δ. κ εθελοντές ορειβάτες, οι οποίοι τον μεταφέρουν με φορείο στο καταφύγιο.. Έχει ενημερωθεί και η Π.Υ Λιτοχώρου..»

Ο άνδρας σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπέστη ανακοπή και έπεσε σε γκρεμό, τον ανέσυραν άλλοι ορειβάτες που ήταν μαζί του. Κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιτοχώρου και τη 2η ΕΜΑΚ, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

πηγή: seleo.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...