ΗΠΑ

Τέξας: Ο δράστης του μακελειού δεν φαίνεται να συνδέεται με την τρομοκρατία

Στο Τέξας σημειώθηκε ακόμη ένα τραγικό περιστατικό το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ένας άνδρας, ηλικίας 30 ετών, άνοιξε πυρ αδιακρίτως, πυροβολώντας 20 άτομα.

Συνεχίζονται οι έρευνες για το νέο περιστατικό ένοπλης βίας στο Τέξας των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια του οποίου τουλάχιστον επτά άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ο δράστης – ένας λευκός άνδρας, ηλικίας 30 ετών – δεν φέρεται να συνδέεται με την «εγχώρια ή διεθνή τρομοκρατία».

Ο ένοπλος, παράλληλα, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, φέρεται να χρησιμοποίησε ένα πυροβόλο όπλο, τύπου «AR».

Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός των νεκρών από το περιστατικό του Σαββάτου ανέρχεται σε επτά, ενώ ένα άτομο εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον περαστικών και διερχόμενων πολιτών, αφού πρώτα αρνήθηκε να σταματήσει σε έλεγχο της τοπικής αστυνομίας.

​Ο άνδρας κατάφερε να πυροβολήσει πάνω από 20 άτομα, προτού πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά, έξω από θέατρο της περιοχής.

Το χθεσινό περιστατικό έρχεται μόλις τέσσερις εβδομάδες μετά τη δολοφονία 22 ανθρώπων στο Ελ Πάσο του Τέξας, όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ έξω από κατάστημα της Walmart.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...