Ελληνοτουρκικά

Συναγερμός στην ΕΥΠ: 22 Γκιουλενιστές ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα! - Παραδόθηκαν στις Λιμενικές Αρχές Kαλύμνου

Nέα σύγκρουση αναμένεται να έχουμε με την Άγκυρα. Οι Γκιουλενιστές εγκαταλείπουν την χώρα υπό τον φόβο του Ερντογάν και έρχονται στην Ελλάδα. Αυτό δείχνει περίτρανα και το πόσο χαοτική είναι πλέον η κατάσταση στη γειτονική χώρα, καθώς έχουν βγει τα... μαχαίρια ανάμεσα σε Ερντογανικούς και Κεμαλιστές.

Μετά τον αρχισμηνία της Τουρκικής πολεμικής αεροπορίας που αυτομόλησε στην Κάλυμνο στις 8 Αυγούστου ζητώντας άσυλο στην χώρα μας, προκειμένου να γλιτώσει από το καθεστώς Ερντογάν, ακόμη 22 Τούρκοι έφτασαν στο ακριτικό νησί.

Μάλιστα οι Τούρκοι έφτασαν σύμφωνα με πληροφορίες, με σκάφος στο λιμάνι του νησιού και αμέσως παραδόθηκαν στις λιμενικές αρχές. Όλοι τους δήλωσαν Γκιουλενιστές που αναγκάστηκαν να φύγουν από την Τουρκία, υπο τον φόβο φυλάκισης τους από το καθεστώς Ερντογάν, αναφέρει το newpost και ο Μιχάλης Τεζάρης.

Τα άτομα ζήτησαν και πήραν έγγραφα προσωρινής παραμονής στην χώρα έως ότου εξεταστεί το αίτημα παροχής ασύλου και στην συνέχεια έφυγαν από το νησί με άγνωστο προορισμό. Για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Μην ξεχνάμε πως πριν λίγες ημέρες είχε κάνει δηλώσεις και ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού για τους Γκιουλενιστές που έρχονται στη χώρα μας.

Μιλώντας στην καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων ο Σοϊλού τόνισε πως oι υποστηρικτές του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν αξιοποίησαν τις ίδιες διαδρομές με τους πρόσφυγες.

Ειδικότερα, σε ερώτηση για το αν οι τρομοκράτες του ISIS παρουσιάζονταν ως μετανάστες και πρόσφυγες για να διεισδύσουν στην Τουρκία, ο Σοϊλού σημείωσε ότι αυτή ήταν μια πρακτική ρουτίνας και από το PKK και το FETO.

«Τα τελευταία δυόμισι χρόνια, περίπου 8.000 μέλη του FETO διέσχισαν τα σύνορα της Τουρκίας από την Αδριανούπολη και κατέληξαν στην Ελλάδα», ανέφερε ο Τούρκος ΥΠΕΣ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...