Εσωτερική Ασφάλεια

Σκανκ: Ποιο είναι το ναρκωτικό – μάστιγα στα ελληνικά σχολεία-Βίντεο

Το σκανκ (τύπος χασίς) είναι ένα ναρκωτικό, που έχει γίνει μάστιγα από ότι φαίνεται στα σχολεία της Αθήνας, με ανήλικους μαθητές ηλικίας ακόμη και 12 ή 13 ετών να κάνουν χρήση.

 

Τι συμβαίνει με το ναρκωτικό σκανκ και είναι τόσο δημοφιλές μεταξύ των νέων στην Ελλάδα και την Αθήνα εξήγησε ειδικός μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό

 

«Δεν υπάρχει περιοχή-συνοικία σε Αθήνα ή οποιαδήποτε άλλη πόλη της χώρας, που να μη γίνεται διακίνηση», δήλωσε ο Παναγιώτης Σαϊβανίδης, στέλεχος στο ΚΕΘΕΑ, μιλώντας στο ONE TV για το σκανκ.

Ο ίδιος εξήγησε ότι το σκανκ είναι εξίσου αποδεκτό από την κοινωνία όπως το αλκοόλ. «Δεν υπάρχει νέος που να μην ξέρει τι είναι ή να μην έχει κάποιου είδους άμεση ή έμμεση επαφή», παρατήρησε ο ειδικός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αυξημένη δημοφιλία του σκανκ δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη διότι, όπως είπε, είναι το δεύτερο σε  χρήση από ναρκομανείς μετά την ηρωίνη!

Μιλώντας για τις επικίνδυνες επιπτώσεις του σκανκ, ο κ. Σαϊβανίδης προειδοποίησε ότι τριπλασιάζει τον κίνδυνο εκδήλωσης ψύχωσης. Πρόσθεσε ότι η κατάσταση μπορεί να γίνει χρόνια και οι χρήστες να μην επιστρέψουν ποτέ σε συνειδητή υπόσταση.

https://youtu.be/qeRGuQecv2I

Υπενθυμίζεται ότι αυτή την εβδομάδα, η αστυνομία πραγματοποίησε ελέγχους για ναρκωτικά έξω από σχολεία της Αθήνας, ενώ προχώρησε και σε προσαγωγές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...