Κυβέρνηση

Σε «συναγερμό» η Κυβέρνηση: Aναμένονται χιλιάδες μετανάστες - Διαγωνισμός για την προμήθεια 250.000 εντύπων αιτήσεων ασύλου!

Στην προμήθεια 250.000 εντύπων αιτήσεων ασύλου προχωρά η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την έξαρση του μεταναστευτικού-προσφυγικού! Πρόκειται για την μεγαλύτερη ποσότητα αιτήσεων, που έχει προμηθευτεί η υπηρεσία Ασύλου τα τελευταία χρόνια.

H ανησυχητική αύξηση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών και οι απειλές του Τούρκο Πρόεδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι θα ανοίξει τα σύνορα έχουν σημάνει συναγερμό στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με τους επιτελείς να προσπαθούν να ετοιμαστούν για κάθε ενδεχόμενο.

Στο πλαίσιο αυτό, την περασμένη Τρίτη η υπηρεσία Ασύλου προκήρυξε συνοπτικό διαγωνισμό για την προμήθεια 249.750 εντύπων για εκτύπωση αιτούντων διεθνή προστασία. Το έργο προϋπολογισμού 49.55,40ευρώ χρηματοδοτείται από τη δράση «ENSURING AND ENHANCING ACCES TO A FAIR EFFICIENT ASYLUM PROCESS IN GREECE».

Η υποβολή κλειστών προσφορών γίνεται στην έδρα της υπηρεσίας Ασύλου και ολοκληρώνεται στις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ η αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 6 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της. Τα πρώτα 49.750 έντυπα θα παραδοθούν 10 μέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης και από τον 3ο μήνα και μετά θα παραδίδονται 50.000 τεμάχια σε μηνιαία βάση μέχρι τη συμπλήρωση της υπό προμήθειας ποσότητας των 249.750 εντύπων.

 

 

aitiseis_asylou1
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...