Εσωτερική Ασφάλεια

Πού θα μεταφερθούν οι φυλακές Κορυδαλλού - Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Τη μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο και πιο συγκεκριμένα στην παλιά ΝΑΤΟϊκή βάση εξετάζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 

Το θέμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, επεξεργάζονται ο αρμόδιος υπουργός, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, καθώς και ο αρμόδιος υφυπουργός, Λευτέρης Οικονόμου.

Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, το νέο σωφρονιστικό κατάστημα, εφόσον υλοποιηθεί, θα διακρίνεται από αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Εκτός από κάμερες παρακολούθησης η σχεδιαζόμενη φυλακή θα είναι εξοπλισμένη με ειδικά τζάμια που θα αποτρέπουν την άμεση επικοινωνία των τροφίμων με τον έξω κόσμο. Κατά τις ίδιες πηγές, η παρουσία της Αστυνομίας στη νέα φυλακή θα είναι αυξημένη και θα είναι δυνατή η παρέμβαση ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...