Ρωσία

Κόβουν την «ανάσα» οι βολές από την ρωσική ναυαρχίδα Varyag (βίντεο)


Πρόσφατα πλάνα του Στόλου Ειρηνικού του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, δείχνουν τις τρομακτικές βολές από πολεμικό πλοίο – ναυαρχίδα Varyag, την ίδια στιγμή που μαχητικά αεροσκάφη MiG-31 προχωρούν σε αεροπορικές αποστολές σε πολύ μεγάλο ύψος.

Ο ρωσικός Στόλος Ειρηνικού πραγματοποιεί ναυτικά γυμνάσια σε μια προσπάθεια να προβάλλει την ισχύ του, χρησιμοποιώντας όχι μόνο τα προηγμένα οπλικά συστήματα του, αλλά και με «συμβολισμούς» όπως συνέβη στην πρόσφατη συνεργασία της Ρωσίας με το Ιράν.

Ειδικότερα, τα ρωσικά πολεμικά πλοία προχώρησαν σε ναυτικές ασκήσεις – προσομοίωση ναυμαχίας στη Θάλασσα του Οχότσκ, με τη ναυαρχίδα του Στόλου του Ειρηνικού, το πολεμικό πλοίο «Varyag» να «πρωταγωνιστεί» , συνοδευόμενο από τρεις φρεγάτες και μια κορβέτα.

Η προσομοίωση ναυμαχίας ωστόσο δεν περιελάμβανε στρατιωτική δράση στη θάλασσα αλλά και στον αέρα, καθώς μαχητικά αεροσκάφη MiG-31 «σηκώθηκαν» για να εντοπίσουν και να αναχαιτίσουν «εχθρικούς» πυραύλους «Malakhit», με τα βλήματα αέρος-αέρος που διέθεταν.

Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα από την στρατιωτική άσκηση:
https://www.youtube.com/embed/s4DB4xmhI40

Με πληροφορίες από: RT

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...