Απόψεις

Κλιματική καταστροφολογία: 50 χρόνια αποτυχημένων προφητειών

Το Πράσινο Δόγμα προβλέπει την κλιματική καταστροφή από τη δεκαετία του 1960. Καμία από τις καταστροφολογικές προφητείες διάφορων «πράσινων» επιστημόνων δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Αρκετές από αυτές τις καταστροφολογικές προφητείες είχαν ημερομηνία λήξης. Η μεθοδολογία που ακολουθείται μέχρι και σήμερα είναι ακριβώς η ίδια: οι κλιματικοί καταστροφολόγοι χρησιμοποιούν/χειραγωγούν τα ΜΜΕ μέσω Γκρίζων ή/και Μαύρων Ψυχολογικών Επιχειρήσεων (Psy-Ops) ώστε να προετοιμάσουν τις μάζες να αποδεχτούν την επιβολή δυσβάστακτων πράσινων κεφαλικών φόρων. Το σχέδιο το αποκάλυψε τον περασμένο Αύγουστο ο Γάλλος υπουργός οικονομικών.

Το σχέδιο προβλέπει την επιβολή παγκόσμιου κεφαλικού φόρου ύψους 1.000 δολαρίων σε κάθε άνθρωπο του πλανήτη. Ακόμη και στα βρέφη.
Το ύψος των πράσινων φόρων τους οποίους σχεδιάζουν να επιβάλλουν οι «πράσινοι» Έλληνες πολιτικοί στους Έλληνες φορολογούμενους μέχρι το έτος 2030 εκτιμάται σε 111.7 δισεκατομμύρια δολάρια. Εάν αυτοί οι φόροι επεκταθούν μέχρι το 2050, τότε το σύνολο των πράσινων φόρων που θα επιβληθούν στους Έλληνες πολίτες – στα παιδιά μας – θα ανέρχεται στα 301.2 δισεκατομμύρια δολάρια. Σε παγκόσμιο επίπεδο το επίπεδο των πράσινων φόρων μέχρι το 2030 ανέρχεται σε 87,599,944,367,000 τρισεκατομμύρια δολάρια, ενώ μέχρι το 2050 θα ανέρχεται σε 268,668,324,734,000 τρισεκατομμύρια δολάρια. Στην περίπτωση της Ελλάδας πρόκειται ξεκάθαρα για την επιβολή ενός νέου πράσινου Μνημονίου.

Η Γερμανίδα καγκελάριος ήταν από τις πρώτες που αποφάσισαν πριν λίγες ημέρες την επιβολή πράσινων φόρων στους Γερμανούς φορολογούμενους ύψους 54 δις ευρώ. Δυστυχώς, οι Χριστιανοδημοκράτες, όπως και η ΝΔ, σέρνονται πίσω από τη μειοψηφία των Πρασίνων και των Σοσιαλδημοκρατών στο χορό των πράσινων φόρων. Αυτό αποτελεί πολύ βαρύ πλήγμα στην ιδεολογία του Φιλελευθερισμού. Ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν πριν λίγες ημέρες παραδέχθηκε ότι το Κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων τον ωφέλησε καθώς αναγκάσθηκε να αλλάξει στάση και να δει με άλλο βλέμμα την πραγματικότητα. Την ίδια τύχη προβλέπεται να έχει και ο πρωθυπουργός του Καναδά κ. Τριντό.

Ωστόσο, αυτό που άλλαξε στη μεθοδολογία των σύγχρονων καταστροφολόγων είναι η χρήση των παιδιών ως ασπίδα προστασίας (Human Shields) των οικονομικών τους συμφερόντων. Η πράξη αυτή είναι επαίσχυντη. Μόνο τρομοκρατικές οργανώσεις χρησιμοποιούν ανθρώπους ως ασπίδα εξυπηρέτησης των αλλότριων σκοπών τους. Άραγε αυτές οι διαδηλώσεις συνδέονται με την προσπάθεια ορισμένων να «πουλήσουν» ως εναλλακτική λύση για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής τη χρήση της πυρηνικής ενέργειας;

Ας ξεκαθαρισθεί αυτό το σημείο ώστε να το γνωρίζουν όλοι και να ξεκινήσει η σχετική δημόσια συζήτηση. Η σπέκουλα που μπορεί να δημιουργηθεί γύρω από τέτοια ζητήματα θα είναι καταστροφική.

Ας θυμίσουμε ότι πρόσφατα ανακινήθηκε ένα σενάριο για κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου στη Φλώρινα. Το 2015 υπήρχε τέτοια αναφορά στον τοπικό τύπο της Φλώρινας. Ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών στην οποία συμμετείχε ως Πρωθυπουργός αναφέρθηκε, αρνητικά, στη χρήση της πυρηνικής ενέργειας ως εναλλακτική λύση στην αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είχα, όμως, την ευκαιρία να τονίσω, επίσης, στη διάρκεια της Συνόδου, ότι η δική μας εκτίμηση είναι πως δεν χωρούν άλλες εναλλακτικές, πέραν των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, που είναι και περιβαλλοντικά επικίνδυνες, αλλά και μη αειφορικές, όπως, για παράδειγμα, η πυρηνική ενέργεια, που σε πολλές περιπτώσεις προωθείται έμμεσα ως εναλλακτική λύση για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής». Για να αναφερθεί ο κ. Τσίπρας στη χρήση της πυρηνικής ενέργειας ως εναλλακτική σημαίνει ότι κάποιοι ηγέτες της ΕΕ στη Σύνοδο Κορυφής το ξεκίνησαν το θέμα. Έτσι ξαφνικά του ήρθε του κ. Τσίπρα και αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα;

Ακολουθεί μία ενδεικτική λίστα από καταστροφολογικές κλιματικές προβλέψεις οι οποίες πραγματοποιούταν διαχρονικά από τη δεκαετία του 1960. Τέτοιου είδους καταστροφολογίες συνεχίζονται και σήμερα και τις είδαμε στις πρόσφατες διαδηλώσεις των παιδιών.

Εικόνα 1. Παγκόσμια πείνα μέχρι το 1975


Πηγή: Salt Lake Tribune, 17 Νοεμβρίου 1967

Στην καταστροφολογική δημοσίευση της Εικόνας 1 αυτό που τρομάζει είναι η προσπάθεια εμπλοκής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού. Πώς συνδέεται αυτό με την κλιματική καταστροφολογία;

Το 1979 ο John Holdren (μετέπειτα Διευθυντής του Λευκού Οίκου για θέματα Επιστήμης και Τεχνολογίας του κ. Ομπάμα) συνέδεσε το «πρόβλημα» του παγκόσμιου υπερπληθυσμού με την κλιματική αλλαγή και πρότεινε έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού με την επιβολή ενός Πλανητικού Καθεστώτος (Planetary Regime) το οποίο θα αποφασίζει τον αριθμό του πληθυσμού όλων των χωρών, [1].

Ο Holdren πρότεινε μέχρι και τεχνητούς πολέμους ώστε να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός. Οι απόψεις αυτών των κλιματικών καταστροφολόγων συνδέονται έμμεσα με την επικίνδυνη και αποτυχημένη θεωρία του Μάλθους. Σήμερα, οι κλιματικοί καταστροφολόγοι προτείνουν μέχρι και κανιβαλισμό για να σωθεί ο πλανήτης!

-Εικόνα 2. «Όλοι θα εξαφανιστούν σε ένα σύννεφο από μπλε ατμό μέχρι το 1989».


Πηγή: New York Times, 10 Αυγούστου 1969

Όπως διαπιστώνει κανείς από την Εικόνα 2 το 1969 ορισμένοι καταστροφολόγοι ήθελαν όλο τον παγκόσμιο πληθυσμό να εξαφανίζεται μέχρι το 1989 μέσα σε έναν μπλε ατμό!

Εικόνα 3. 1988. «Οι Μαλδίβες θα βυθιστούν σε 30 χρόνια»


Πηγή: Agence France Press, 26 Σεπτεμβρίου 1988

Η Εικόνα 3 αποτελεί ακρότατο και προκλητικό σενάριο. Οι Μαλδίβες έπρεπε να είχαν βυθιστεί…πέρυσι. Κι όμως. Οι Μαλδίβες όχι μόνο βρίσκονται στη θέση τους, αλλά τεράστιες επενδύσεις τουριστικών κολοσσών πραγματοποιούνται κάθε χρόνο σε αυτόν τον τουριστικό παράδεισο. Στη σύγχρονη εποχή γερουσιαστής του αμερικανικού Δημοκρατικού Κόμματος προέβλεψε ότι το Μαϊάμι θα βυθιστεί σε λίγα χρόνια.

Εικόνα 4. 1989: Η ανύψωση των θαλασσών θα εξαλείψει» τα έθνη μέχρι το 2000


Πηγή: Associated Press, 30 Ιουνίου 1989

Στην Εικόνα 4 βλέπουμε την αποτυχημένη καταστροφολογική πρόβλεψη του 1989 η οποία συνδέεται με την ανύψωση των θαλασσών μέχρι το έτος 2000. Βρισκόμαστε στο έτος 2019 και καμία ανύψωση δεν έχει συμβεί.

Η καθεμία/ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά της/του.

Ας θυμούνται μόνο οι αναγνώστριες και οι αναγνώστες τα αστρονομικά ποσά τα οποία οι κλιματικοί καταστροφολόγοι θέλουν να επιβάλλουν ως πράσινους φόρους στους λαούς της υφηλίου. Αφού λοιπόν όλες αυτές οι διαχρονικές πράσινες προφητείες έχουν αποτύχει γιατί ορισμένοι πολιτικοί επιμένουν στην επιβολή δυσβάστακτων πράσινων φόρων;

Το ερώτημα που τίθεται είναι: που θα καταλήγουν όλοι αυτοί οι αστρονομικοί φόροι;

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ https://ia802705.us.archive.org/23/items/Ecoscience_17/JohnHoldren-Ecoscience.pdf (*)

Πηγή: hellasjournal.com (Σωτήρης Ν. Καμενόπουλος, PhD Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων Πολυτεχνείου Κρήτης)

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...