Κόσμος

Κανιβαλισμός για να σωθεί το περιβάλλον; "Η κατανάλωση ανθρώπινης σάρκας θα μπορούσε να σώσει τον πλανήτη" λέει Σουηδός καθηγητής

Ένας Σουηδός καθηγητής στον τομέα της εφαρμοσμένης επιστήμης συμπεριφοράς έχει προτείνει ότι ίσως χρειαστεί να επανεξετάσουμε τον κανιβαλισμό και να αρχίσουμε να τρώμε ανθρώπινη σάρκα για να σώσουμε τον πλανήτη από την κλιματική αλλαγή!!!

Όχι δεν είναι τρολ, όχι δεν είναι fake news!!!

Σε συνέντευξή του στο TV4, ο καθηγητής Magnus Söderlund μίλησε για το αμφιλεγόμενο θέμα μιας πρόσφατης παρουσίασης στην γαστρονομική έκθεση Gastrosummit στη Στοκχόλμη - μια εκδήλωση με βάση το «φαγητό του μέλλοντος».

Το θέμα ήταν: η κατανάλωση ανθρώπινης σάρκας ως μέσου για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Ο Söderlund και οι πολύ αριστεροί ψευτο-περιβαλλοντολόγοι που τον συμπαθούν, θέλουν να θέσουν την ευθύνη για τη υπερθέρμανση της γης στα χέρια των κτηνοτροφικών βιομηχανιών.

Σύμφωνα με τον Söderlund, καθηγητή marketing και επικεφαλής του Κέντρου Μάρκετινγκ των Καταναλωτών στο Stockholm School of Economics, ένας τρόπος για να περιοριστεί η παραγωγή αερίων του θερμοκηπίου είναι να μεταβούμε απλά σε μια δίαιτα βασισμένη σε ανθρώπινες σάρκες.

Κατά της συνέντευξης, ο Söderlund λέει στον οικοδεσπότη ότι το κύριο εμπόδιο στην πρόταση είναι το ταμπού που περιβάλλει την κατανάλωση νεκρών ανθρώπων.

Ο Söderlund παραδέχεται ότι τα περισσότερα άτομα είναι "ελαφρώς συντηρητικά" όταν πρόκειται για κατανάλωση φαγητού που δεν συνηθίζεται, όπως το ανθρώπινο κρέας.

Πρόσφατα, οι ίδιοι ψευδο-περιβαλλοντολόγοι και οι σύμμαχοί τους στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης προχώρησαν σε μια προπαγανδιστική εκστρατεία για να προωθήσουν την απίστευτη ιδέα της κατανάλωσης εντόμων ως τρόπου για να σώσει τον πλανήτη από την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...