Κόσμος

Η “Γκρέτα” υπήρχε από το 1992! Το σχέδιο της παγκόσμιας ελιτ για τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η Γκρέτα δεν ήταν ούτε ιδέα των γονιών της, οι κινητήριοι μοχλοί της ίδιας εκστρατείας είχαν μπροστάρισα μια άλλη “Γκρέτα” ...

Οι μαριονετίστες της παγκοσμιοποίησης έχουν σχέδιο με πολιορκητικό κροιό την παιδική αθωότητα. Ένα σχέδιο που πάει πολύ πίσω, το 1992!

“Δεν έχω κρυφή ατζέντα. Αγωνίζομαι για το μέλλον μου” έλεγε η 90s έκδοση της Greta Thunberg, η Severn Cullis-Suzuki, η οποία σε μια συγκινητική ομιλία πριν από 27 χρόνια προσπάθησε να αναδείξει το πρόβλημα της κλιματικής καταστροφής στην αντίστοιχη συνεδρίαση του ΟΗΕ.

Ο Severn Cullis-Suzuki 13 χρονών το 1992 από το Βανκούβερ έχει κάνει...καριέρα από τότε ως ακτιβίστρια, ομιλήτρια σε εκδηλώσεις και συνέδρια, τηλεοπτικές εκπομπές και είναι και συγγραφέας. Έχει μιλήσει σε όλο τον κόσμο για τα περιβαλλοντικά ζητήματα, προτρέποντας τους ακροατές να ορίσουν τις αξίες τους, να ενεργούν με γνώμονα το μέλλον και να αναλάβουν ατομική ευθύνη.

https://www.facebook.com/NowThisPolitics/videos/1219001674938934

 

Έγινε γνωστή μετά από εκείνη την ομιλία ως "το κορίτσι που σώπασε τον κόσμο για πέντε λεπτά".

Σήμερα η Γκρέτα παράτησε το σχολείο για να σηκώσει την δική της παντιέρα. Δείτε πως η ομιλία της Suzuki πριν από 27 χρόνια ταυτίζεται με αυτήν την λογική...

"Στο σχολείο. . . Μας διδάσκετε πώς να συμπεριφερόμαστε στον κόσμο. Μας διδάσκετε να μην τσακωνόμαστε με άλλους, να εργαζόμαστε, να σεβόμαστε τους άλλους και να καθαρίζουμε το χάος μας, να μην βλάπτουμε άλλα πλάσματα, να μοιραζόμαστε, να μην είμαστε άπληστοι. Τότε, γιατί εσείς κάνετε τα πράγματα που μας λέτε να μην κάνουμε;”

Άρα τι χρειάζεται το σχολείο....(!!!!)

Το θέαμα της Greta Thunberg και οι προσπάθειες του παρελθόντος, όπως με την Suzuki, ή με την μικρή Ινδιάνα πέρυσι, όπως ανέδειξε προχθες το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ σε άλλο άρθρο (Διαβάστε εδώ) έδειξε για άλλη μια φορά ότι οι παγκοσμιοποιητές είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε στιγμή με κάθε μέσο για να προωθήσουν την ατζέντα τους.

Αυτά τα άτομα είναι τόσο ηθικά σάπια που τώρα χρησιμοποιούν ένα 16χρονο παιδί με προβλήματα, ως πείραμα για να προωθήσουν μια υστερική πολιτική, η οποία, αν υιοθετηθεί, θα χρησιμοποιηθεί ως μηχανισμός για την εδραίωση ενός επιπέδου κρατικής εξουσίας που ποτέ ο κόσμος δεν είχε ξαναδεί.

Και βέβαια όσοι δεν συμφωνούν μαζί τους, είναι φασίστες!!

Ενώ οι ίδιοι οι εκπρόσωποι της παγκόσμιας ελιτ που δήθεν κόπτονται για το κλίμα χρησιμοποιούν αφύσικα επίπεδα ενέργειας για να πετάξουν με ιδιωτικά αεροπλάνα και να πλεύσουν στις θάλασσες με τα μεγάλα σκάφη τους, μας λένε ότι πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε σκουλήκια και να εγκαταλείψουμε τα σπίτια μας για να σωθεί ο πλανήτης!

Η μέθοδος λοιπόν με ένα εύκολα χειραγωγημένο παιδί δεν είναι τωρινή.

Από όλες τις άψυχες και ανήθικες τακτικές οι παγκοσμιοποιητές εργάστηκαν με τα χρόνια για να αυξήσουν τον έλεγχό τους στους εθνικούς πληθυσμούς, χρησιμοποιώντας τη Greta Thurnberg ως χρήσιμο εργαλείο για να προωθήσουν το ζήτημα της κλιματικής κρίσης, η οποία αν και τρομερή, απέχει πολύ από το χειρότερο που περιγράφουν και αυτό επιβεβαιώνεται από τους επιστήμονες.

Ας μην ξεχνάμε ότι αυτοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι των οποίων τα κυριότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης ενθαρρύνουν την δημιουργία παιδιών χωρίς φύλο, παιδιών του μέλλοντος.

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι αυτοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που επιδιώκουν να σβήσουν τις εθνικές μας ταυτότητες, να ακυρώσουν την ταυτότητά μας ως άνδρες και γυναίκες και να εξαλείψουν την ταυτότητά μας ως πατέρες και μητέρες σε μια προσπάθεια να μας μετατρέψουν σε σκλάβους.

Οι παγκοσμιοποιητές ώθησαν κάποιον σαν την Greta Thunberg στην παγκόσμια σκηνή για να ενεργήσει ως ανθρώπινη ασπίδα για να εκτρέψει την έγκυρη κριτική στην ατζέντα τους, κι αυτό είναι κατά βάση παιδική κακοποίηση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...