Αρχείο

«Ευαγγελία» θα βαφτιστεί το βρέφος που εγκαταλείφθηκε – Τι λέει η αστυνομικός που εξιχνίασε την υπόθεση - Βίντεο

Τι λέει η αστυνομικός η οποία έλυσε την υπόθεση με την 19χρονη μητέρα που εγκατέλειψε το νεογέννητο βρέφος της στην είσοδο πολυκατοικίας.

Η νεαρή μητέρα ζήτησε αναβολή της δίκης από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο, ενώ αναμένεται να εξεταστεί για το ενδεχόμενο να πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη.

Η Ελένη Ποδιέτσα, μέλος της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ήταν η αστυνομικός, η οποία κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση εγκατάλειψης του νεογνού από τη 19χρονη μητέρα του, τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Η ίδια, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Open», γνωστοποίησε ότι θα βαφτίσει μαζί με τους συναδέλφους της, το - λίγων ημερών - κοριτσάκι, το όνομα του οποίου θα είναι «Ευαγγελία».

Η κα Ποδιέτσα έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένες από τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, εξηγώντας ότι από την πρώτη στιγμή σχηματίστηκαν δύο ομάδες δράσης στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Η μία είχε ως στόχο τον εντοπισμό του βιντεοσκοπικού υλικού, ενώ η δεύτερη την αναζήτηση μαρτύρων. «Μιλήσαμε με περισσότερα από 100 άτομα. Πολλά απ’ αυτά μάς τηλεφώνησαν για να μάθουν τι έγινε τελικά» εξήγησε, μεταξύ άλλων.

https://youtu.be/OllffUgfXFM

Η αστυνομικός, παράλληλα, δήλωσε ότι συνομιλούσε για αρκετές ώρες με τη 19χρονη μητέρα, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και ρωτούσε συνέχεια για την κατάσταση της υγείας του παιδιού της.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή ζήτησε και έλαβε αναβολή της δίκης από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο, ενώ αναμένεται να εξεταστεί για το ενδεχόμενο να πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη.

Κατά την απολογία της, ενώπιον του Εισαγγελέα, εμφανίστηκε μετανιωμένη. «Δεν ήξερα τι έκανα. Έχω επιλόχειο κατάθλιψη και για αυτόν τον λόγο έφτασα στο σημείο να εγκαταλείψω το παιδί μου. Μακάρι να μπορέσω να κρατήσω πάλι στην αγκαλιά μου το μωράκι μου. Πραγματικά δεν ήξερα τι έκανα, συγχωρέστε με. Δεν θα έθετα ποτέ σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού μου αν καταλάβαινα τι έκανα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...