Κυβέρνηση

ΔΕΘ: Η επίσκεψη Μητσοτάκη στο περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων (εικόνες-βίντεο)

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε τις επισκέψεις του στα περίπτερα της ΔΕΘ, υπό την συνοδεία πολλών στελεχών της ΝΔ, ενώ χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που επισκέφτηκε το περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ξεκίνησε την περιοδεία του από το περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε και το περίπτερο της ομάδας του Ηρακλή.

Από το περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ξεκίνησε, την περιοδεία του στην 84η ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΘ-EXELPO Τάσο Τζήκα, τον υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρο Καράογλου, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ.

Στο περίπτερο του υπουργείου Εθνικής άμυνας τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων.

Ο κ. Μητσοτάκης παρακολούθησε επίδειξη ανδρών των ειδικών δυνάμεων του στρατού, οι οποίοι έκαναν άσκηση με σχοινιά.

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε και στο στρατιωτικό ελικόπτερο που βρίσκεται στους εξωτερικούς χώρους της ΔΕΘ.

Την ώρα μάλιστα που ήταν εκεί η στρατιωτική μπάντα έπαιζε το τραγούδι των Guns N’ Roses, «Paradise City». Ο πρωθυπουργός πήγε και στις χειρουργικές εγκαταστάσεις του στρατού, ενώ του έδειξαν ομοίωμα πολεμικού αεροπλάνου.

https://youtu.be/VGDGzm5Hx9I

https://youtu.be/WDVQO1HX0Yw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...