Κοινωνία

Βάρη: Επιτέθηκαν σε τεχνικούς της ΔΕΗ που επιχείρησαν να τούς κόψουν το ρεύμα - Τους ξυλοφόρτωσαν και τους έσκισαν τα ρούχα!

Επίθεση δέχθηκαν τεχνικοί της ΔΕΗ, όταν επιχείρησαν να διακόψουν την ηλεκτροδότηση σε οικεία στη Βάρη.

Με σκισμένα ρούχα, ξυλοφορτωμένοι και τελικά χωρίς να κάνουν την δουλειά που τους είχε ανατεθεί έφυγαν από σπίτι στη Βάρη τεχνικοί της ΔΕΗ, που επιχείρησαν να κάνουν διακοπή της ηλεκτροδότησης σε  συγκεκριμένη οικία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζόμενων τεχνικών της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Κώστα Μανιάτη, επιτέθηκαν στους τεχνικούς και ξυλοκόπησαν ενώ τους έσκισαν και τα ρούχα.

«Τη στιγμή που οι τεχνίτες έφθασαν για να κάνουν τη διακοπή, τους περίμεναν κάποιοι και τους ξυλοκόπησαν ενώ τους έσκισαν και τα ρούχα. Δεν τους επέτρεψαν να κάνουν τη διακοπή», αναφέρει ο κ. Μανιάτης. «Πριν δύο χρόνια μπορούμε να θυμηθούμε τι έγινε στη Ζάκυνθο όταν χτυπήσαν τους τεχνίτες, στις Αχαρνές όταν πυροβόλησαν τους τεχνίτες», είπε ο κ. Μανιάτης στο OPEN.
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...