Κόσμος

Ατσαλώνει το αντιμεταναστευτικό ρεύμα στην Ευρώπη! Δημοψήφισμα ετοιμάζει ο Σαλβίνι, καταιγιστικά πυρά από την επικεφαλής του Afd στην Γερμανία

Πληθαίνουν οι αντι-μεταναστευτικές φωνές στην Ευρώπη...

Από την μια ο Σαλβίνι στην Ιταλία με τον αέρα των δημοσκοπήσεων ζητά "δημοψήφισμα για τη μετανάστευση" για να σταματήσει τα ανοιχτά σύνορα, ενώ στην Γερμανία η Alice Weidel του κόμματος AfD μιλάει για καταστροφή της χώρας μέσω των καταστροφικών πολιτικών μετανάστευσης.
Πριν από λίγες μέρες απευθυνόμενος σε ένα πλήθος από 80.000 υποστηρικτές του, ο Matteo Salvini υποσχέθηκε να ξεκινήσει ένα δημοψήφισμα που θα εμπόδιζε τον νέο αριστερό συνασπισμό να διατηρήσει τα λιμάνια της Ιταλίας ανοικτά σε σκάφη που μεταφέρουν χιλιάδες μετανάστες από χώρες του τρίτου κόσμου, ενώ ο πρώην υπουργός Εσωτερικών κατηγόρησε το Κίνημα των Πέντε Αστέρων (M5S) πως διαπράττει προδοσία.

"Θα αμφισβητήσουμε αυτούς τους προδότες που είναι παγιδευμένοι στα γραφεία τους", δήλωσε ο επικεφαλής της Λέγκας, καθώς το τεράστιο πλήθος κραύγαζε.

«Μέσα σε λίγους μήνες, θα υπάρξει κυβέρνηση του λαού», πρόσθεσε ο Σαλβίνι, λέγοντας ότι αυτός και το κόμμα του ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν δημοψήφισμα για τους εκλογικούς νόμους της Ιταλίας.

Ένα δημοψήφισμα που επιθυμεί να μεταρρυθμίσει τους εκλογικούς νόμους της Ιταλίας θα μπορούσε να γίνει ένας τεράστιος πονοκέφαλος για το νέο κυβερνητικό συνασπισμό. Σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία, πρέπει να διεξαχθεί δημοψήφισμα εάν αποκτηθούν τουλάχιστον 500.000 υπογραφές από τους πολίτες της Ιταλίας.

Ο Σαλβίνι ανέφερε επίσης ότι, μαζί με το κόμμα του, θα εξετάσει πρόσθετα δημοψηφίσματα εάν ο συνασπισμός M5S-PD ακυρώσει τα διατάγματά του για τη μετανάστευση και την ασφάλεια και ανοίξει εκ νέου τα σύνορα της Ιταλίας σε διακινητές ανθρώπων που μεταναστεύουν και σε ΜΚΟ.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η νέα κυβέρνηση συνασπισμού κάλεσε το Ocean Viking, ένα μεταφορικό πλοίο που εκμεταλλεύονται οι ΜΚΟ SOS Mediterranee και Doctors Without Borders, να αποβιβάσει επιπλέον 82 μετανάστες στο νησί της Λαμπεντούζα.

Σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις, η υποστήριξη για το νέο ιταλικό κυβερνητικό συνασπισμό είναι εξαιρετικά χαμηλή.

Αλλά και στην Γερμανία οι πολιτικοκοινωνικές ταραχές με αφορμή το μεταναστευτικό βρίσκονται ψηλά στην επικαιρότητα.

Η Alice Weidel του συντηρητικού κόμματος AfD εξαπέλυσε τα πυρά της ενάντια στους παγκοσμιοποιημένους πολιτικούς για την καταστροφή της Γερμανίας.
Κατά τη διάρκεια μιας δυναμικής πρόσφατης ομιλίας κατέκρινε τους παγκοσμιοποιημένους νομοθέτες για την καταστροφή της χώρας μέσω των καταστροφικών σχεδίων περί της μετανάστευσης και των «καταστροφικών και αντι-επιχειρησιακών πολιτικών».

Η ολοένα και περισσότερο δημοφιλής πολιτικός επέκρινε την κυβέρνηση για τη διευκόλυνση της μεταναστευτικής κρίσης βοηθώντας ΜΚΟ που μεταφέρουν τους μετανάστες στην Ευρώπη.

Η Weidel επέκρινε την κυβέρνηση η οποία αρνείται να εξασφαλίσει τα σύνορα της χώρας και να λάβει σοβαρά υπόψη τις "συνέπειες της άναρχης μετανάστευσης στα στατιστικά μας κοινωνικά συστήματα και στα εγκλήματα".

"Η κρίση δεν έρχεται, η κρίση είναι ήδη εδώ", δήλωσε η Weidel εν μέσω αλαλαγμών και επευφημιών.

Επικαλούμενη στοιχεία του Hanning,  επικεφαλής της πρώην ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών, η Weidel συνέχισε λέγοντας ότι "περισσότερα από δύο εκατομμύρια κυρίως νέοι άνδρες έχουν μεταναστεύσει στη Γερμανία από το 2015", κάτι που έχει συμβάλει μαζικά στην άνοδο του εγκλήματος και στην αυξημένη πίεση στις κοινωνικές υπηρεσίες της Γερμανίας. Και το επόμενο κύμα είναι ήδη στη γωνία. Οι εικόνες από τη Λέσβο είναι η επιβεβαίωση που δείχνει ότι η συμφωνία με την Τουρκία , στην οποία αρέσκεστε να έχετε προσκολληθεί για τόσο πολύ καιρό, έχει αποτύχει τελείως. Η διαδρομή των Βαλκανίων είναι ευρέως ανοιχτή και απλά κλείνετε τα μάτια σας ", πρόσθεσε και πρότεινε:

"Θα μπορούσαμε να σταματήσουμε τη μετανάστευση που έρχεται σε ολόκληρη τη Μεσόγειο αν είστε πρόθυμοι να συνδράμουμε στην Ιταλία και μαζί με άλλες χώρες στην παρακολούθηση της Μεσογείου για να διασφαλιστεί ότι κανείς δεν μπορεί να διασχίσει τη θάλασσα και να εισέλθει παράνομα στην Ευρώπη", δήλωσε η Weidel.

Αντ 'αυτού, ενθαρρύνετε τους διακινητές και τους λαθρεμπόρους γνωστούς και ως «ΜΚΟ». κατέληξε...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ