Ελληνοτουρκικά

«Απασφάλισαν» οι Τούρκοι: Προκλητικές εικόνες με την «Γαλάζια Πατρίδα» - Προετοιμάζει το έδαφος για κάτι η Άγκυρα;


«Απασφάλισαν» για άλλη μια φορά οι Τούρκοι, όπου στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα στην Ελλάδα.

Προετοιμάζουν το έδαφος για κάτι; Η Άγκυρα το τελευταίο διάστημα έχει μπει για τα καλά στη σύγχρονη μορφή πολέμου. Η προπαγάνδα είναι ένα κρίσιμο στρατηγικό εργαλείο και θα πρέπει η Ελληνική Κυβέρνηση μαζί με την στρατιωτική ηγεσία να βρίσκονται σε επαγρύπνηση.

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησαν δύο φωτογραφίες με ιδιαίτερο συμβολισμό οι Τούρκοι.

https://twitter.com/Bahriye1773/status/1173223630647562240?ref_src=twsrc%5Etfw

Οι 2 φωτογραφίες από το ελικοδρόμιο του Α/Γ SANCAKTAR (L-403) όπου οι σπουδαστές σχηματίζουν τις λέξεις MAVI VATAN και DHO (Deniz Harp Okulu) 1773 έτος ίδρυσης του τουρκικού (οθωμανικού) ναυτικού και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία!

Οταν βγαίνουν τέτοιου είδους πληροφορίες, υποτίθεται διαβαθμισμένες, για σενάρια επιχειρήσεων πολεμικής φύσης από τα ΜΜΕ, ειδικότερα δε όταν αφορούν ισχυρές χώρες, να γνωρίζουμε πώς είτε πρόκειται για ΨΕΠ (Ψυχολογικές Επιχειρήσεις) αποτροπής ή για «ιστορία τραβηγμένη και προσαρμοσμένη» με στόχο να συσπειρώσει τον κόσμο του εκάστοτε κράτους που την αναφέρει υπερ της ήδη υπάρχουσας κυβέρνησης και κυβερνητικής γραμμής.

Το καθεστώς Ερντογάν επιχειρεί μέσω της προπαγάνδας να εδραιώσει τις τουρκικές θέσεις στην Α.Μεσόγειο και το Αιγαίο σε βάρος Ελλάδας και Κύπρου και έχει επιστρατεύσει κάθε μέσο για να το υλοποιήσει αυτό.

Εκτός από τις συνεχείς στρατιωτικές προκλήσεις, τον «πόλεμο» των γεωτρυπάνων και την επιθετική ρητορική, τα βιβλία, οι παραπλανητικές πληροφορίες και η ψευδοϊστορία αποτελούν πλέον βασικό πυλώνα της τουρκικής προπαγάνδας.

Τι ακριβώς προσπαθούν να υλοποιήσουν οι νέο-οθωμανοί με το σχέδιο «Γαλάζια πατρίδα» με την συνεργασία αυτή;

Στόχος της Άγκυρας είναι να εκπαιδευτούν φοιτητές σε άγνωστα προς την Ελλάδα πιθανά «νομικά στηρίγματα» που περιλαμβάνει το δίκαιο της θάλασσας, ώστε να «τυλίξουν» το εξωτερικό μέρος του σχεδίου «Γαλάζια πατρίδα» με μια νομιμοφάνεια, για να ζητήσουν στην συνέχεια αυτό που επιθυμούν …επίσημα.

Αυτή η δύσκολη για αυτούς δουλειά θα απαιτήσει πολύ χρόνο και κόπο, για αυτό προετοιμάζουν την νέα γενιά τους σε αυτό το τερατώδες για Ελλάδα και Κύπρο, βρώμικο σχέδιο.

Η φωτογραφία πρόσφατα όμως του Τούρκου προέδρου στην τουρκική ναυτική ακαδημία με το χάρτη της «Γαλάζιας πατρίδας» πίσω του, μας δίνει το στίγμα της δυναμικής που έχουν αναπτύξει όλοι οι φορείς στην Τουρκία, ώστε στο σχέδιο αυτό να εκπαιδευτούν εκαντοντάδες αυριανοί στρατιωτικοί και επιστήμονες για να το στηρίξουν ολόθερμα.

Ας είμαστε έτοιμοι λοιπό, καθώς η Άγκυρα δεν έχει άλλη επιλογή από το να προκαλέσει σε Αιγαίο & Α. Μεσόγειο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...