Κόσμος

Απίστευτο περιστατικό κακοποίησης: Πατέρας δέρνει την κόρη του για να μάθει να περπατά - Βίντεο


Ένα εξοργιστικό βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου και δείχνει έναν πατέρα να κακοποιεί την κόρη του για να μάθει να περπατάει.

Ένας πατέρας από τη Σαουδική Αραβία συνελήφθη επειδή όπως φαίνεται σε βίντεο χαστούκισε την κόρη του επανειλημμένως επειδή δεν μπορούσε να περπατήσει.

Ο άντρας, που αναγνωρίστηκε ως ο Γιουσίφ Αλκουτία, φαίνεται στο βίντεο, που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις στα social media, να χαστουκίζει την κόρη του για να μάθει να περπατάει και να τη σηκώνει τραβώντας την από τα αυτιά.

Όπως ανέφερε ο Αλκούτια, το βίντεο είναι τραβηγμένο πολύ καιρό πριν, όταν ακόμη υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα, και ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του. «Όπως βλέπετε η κόρη μου είναι μια χαρά», τόνισε ο βίαιος πατέρας.

 

«Προσπάθησα να τη μάθω να περπατάω και τώρα με τη χάρη του Θεού, περπατά από μόνη της», είπε ο Αλκούτια, σύμφωνα με την εφημερίδα The New Arab.

Εξάλλου, όπως ισχυρίστηκε, η γυναίκα του τον εγκατέλειψε πρόσφατα με τέσσερα παιδιά και ανήρτησε το βίντεο στο Διαδίκτυο για να τον εκδικηθεί.

«Η μάνα τους τα άφησε και τα τέσσερα σε μένα και είναι πολύ δύσκολο-όπως μπορείτε να δείτε τα παιδιά είναι μια χαρά», ανέφερε ο πατέρας, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun.

«Τότε, είχα ψυχολογικά προβλήματα. Σας εκλιπαρώ, αντί να με καταριέστε, να προσεύχεστε για μένα. Είναι ένα παλιό βίντεο κι έχω μετανοήσει στο Θεό», είπε ο Γιουσίφ Αλκούτια.

 

Δείτε τα βίντεο - Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες:

 

https://www.youtube.com/embed/ON6eMEpt5H0

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...