Κοινωνία

Αγρίνιο: Ο «Χίπι» βρήκε χασίς κρυμμένο στο ταμπλό αυτοκινήτου

Μπορεί το όνομά του να παραπέμπει στα ανέμελα... «παιδιά των λουλουδιών», ωστόσο ο «Χίπι» είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας που κάνει με συνέπεια τη δουλειά του, η οποία δεν είναι άλλη από τον εντοπισμό ναρκωτικών! Και αυτό έκανε το λαγωνικό της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, όταν κλήθηκε να ερευνήσει ένα ύποπτο όχημα.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που σταμάτησαν για έλεγχο το όχημα, υποψιάστηκαν ότι κάτι έκρυβε ο 39χρονος οδηγός και κάλεσαν τη Δίωξη. Ο σκύλος ανιχνευτής «Χίπι» ανέλαβε δράση και δεν άργησε να ανακαλύψει την κρύπτη στο ταμπλό του αυτοκινήτου, όπου ήταν κρυμμένη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 39 γραμμαρίων. Έτσι, ο 39χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

*** Επτά ανήλικα και μη παιδιά συνελήφθησαν στη Ρόδο έχοντας στην κατοχή τους ναρκωτικά! Πρόκειται για έξι Έλληνες ηλικίας 16 ως 23 χρόνων και έναν 14χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., το βράδυ της Κυραικής και στην κατοχή τους βρέθηκε ακατέργαστη ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13 γραμμαρίων, άλλα 11,2 γραμμάρια κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό και ένας θρυμματιστής. Οι νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...