Κόσμος

Νέος χάρτης διαμελισμού της Τουρκίας! - «Ηλεκτροσόκ» στην Άγκυρα - Τhink tank: «Έρχεται το Μ. Κουρδιστάν»


Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Συνταράσσεται η Τουρκία τις τελευταίες ώρες. Αρχικά πριν λίγες ημέρες παρουσιάστηκε στη σειρά SPY του Neftlix, ένας χάρτης που διαμελίζει την Τουρκία.

Η σειρά βασίζεται σε πραγματική ιστορία και αφορά έναν πράκτορα της Mossad που έδρασε την δεκαετία του '60. Πρόκειται για τον πράκτορα Cohen, ο οποίος δούλεψε για τις Ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες στη Συρία.

Η δράση του θρυλικού πράκτορα μεταφέρθηκε στην μικρή οθόνη και σαρώνει στην τηλεθέαση. Σε μια στιγμή όπως θα δείτε και στο βίντεο, εμφανίζεται ένας χάρτης με διαμελισμένη την Τουρκία.

Για όσους γνωρίζουν από ψυχολογικές επιχειρήσεις, πρόκειται για μια σκηνή που δεν βγήκε τυχαία.

Όπως είναι γνωστό, ταινείς του Hollywood όλες αυτές τις δεκαετίες περνάνε μηνύματα, που... ως δια μαγείας μετά από χρόνια λαμβάνουν χώρα.

Πολλοί λένε πως όλες αυτές οι σκηνές γίνονται πάντα μετά από το πράσινο φως που δίνουν Κυβερνήσεις και μυστικές υπηρεσίες.

Ήδη στα τουρκικά ΜΜΕ το ζήτημα έχει πάρει διαστάσεις, με την Άγκυρα να απαιτεί να κοπεί αυτή η σκηνή.
https://twitter.com/BugrahanBilgin/status/1177647485872984064?ref_src=twsrc%5Etfw

 

ANAΛΥΣΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Την ίδια στιγμή, το γεωπολιτικό ινστιτούτο Uwidata International, το οποίο κάνει αναλύσεις για την Ευρασία, σε άρθρο-βόμβα αναφέρει πως η δημιουργία του Μ. Κουρδιστάν πλέον δεν απέχει.

Ομιλούν για το σχέδιο του Ισραήλ στην περιοχή και πως πλέον η Τουρκία θα πρέπει να αποδεχθεί την κατάσταση

Όλα αυτά μας προϊδεάζουν ότι το σχέδιο Κουρδιστάν είναι σε πλήρη ισχύ.

Πρόκειται για το σχέδιο «Μεγάλη Μέση Ανατολή», που αναπτύχθηκε το 2001 από τον Αμερικανό Συνταγματάρχη Ralph Peters, και προβλέπει την δημιουργία του αποκαλούμενου «Μεγάλου Ισραήλ» .

Το σχέδιο αναφέρει ότι το Ιράκ και η Συρία θα πρέπει να χωριστούν σε τρία μέρη, σιιτικό, σουνιτικό και κουρδικό. Επίσης προβλέπεται η δημιουργία του «Μεγάλου Κουρδιστάν», το οποίο θα αποτελεί «μέρος του Ισραήλ» έως τον Ευφράτη.

Για το Ιράν, η αποσύνθεση του Ιράκ και της Συρίας θα σημάνει την ολοκληρωτική κατάρρευση του αποκαλούμενου σιιτικού άξονα και τον αποκλεισμό της πρόσβασης των Ιρανών στην Μεσόγειο Θάλασσα.

Έτσι καταδεικνύεται, ότι το «παιχνίδι» που παίζεται στην περιοχή αυτή είναι απλά τεράστιο. Δεν αφορά μόνο την μεταφορά υδρογονανθράκων και των αγωγών στην περιοχή, αλλά την ολοκληρωτική αλλαγή του χάρτη και των χωρών της περιοχής.
https://twitter.com/AydinlikGazete/status/1178207279876890625?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ