Αρχείο

Είμαστε μπροστά σε νέα "Δεκεμβριανά"; Σφαίρες και όχι μόνο μολότοφ κατά των ΜΑΤ στα Εξάρχεια - Διψούν για αίμα οι κουκουλοφόροι

Η τρομοκρατία είναι πάντα παρούσα και πάντα απρόβλεπτη. Είτε με τη μορφή επιθέσων σε πολιτικά γραφεία (όπως έχουμε δει πολλάκις το τελευταίο διάστημα) ή μέσω της κουκούλας των μπαχαλάκηδων.

Βέβαια αυτό που βλέπουμε στις μέρες μας δεν είναι ακριβώς τρομοκρατία.Ή τουλάχιστον δεν είναι η τρομοκρατία που γνωρίζαμε. Είναι ένα συνονθύλευμα εγκληματιών και αποπροσανατολισμένων ιδεολόγων του δήθεν «αντάρτικου πόλεων».

Τα “Δεκεμβριανά” του 2008 είχαν φέρει στο προσκήνιο μια νέα γενιά τρομοκράτων. Ολοι αυτοί οι κατά βάση νεαροί “αντάρτες” “εκπαιδεύτηκαν” μέσα από τις φλόγες που ακολούθησαν τη συμφορά με το χαμό του μικρού Αλέξη. Αρκετοί εξ αυτών αναβαθμίστηκαν γρήγορα κι από τις μολότοφ πέρασαν σε άλλα πολύ πιο επικίνδυνα “παιχνίδια”.

Σήμερα με παρόμοιες αφορμές (βλέπε Φύσσας, Ζακ κλπ), αλλά και με αφρομή την “σκούπα” της κυβέρνησης στην περιοχή των Εξαρχείων, φαίνεται πως βρισκόμαστε ενώπιον της εκπαίδευσης μια ακόμη νέας τρομοκρατικής... "ΕΣΣΟ".

Η τρομοκρατία χρειαζόταν και χρειάζεται πάντα νέο αίμα. Και δυστυχώς ο αντιεξουσιαστικός χώρος είναι γεμάτος από πρόθυμα παιδαρέλια, τα οποία αναζητούν να κάνουν τη μικρή ή μεγαλύτερη επανάστασή τους προκειμένου να σπάσουν την ανοία τους.

Βρισκόμαστε λοιπόν σε μια ανάλογη περίσταση όπως μετά τα ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ 2008;

Η τελευταία επίθεση στα ΜΑΤ στα Εξάρχεια προκαλεί ανησυχία. Η ανάληψη ευθύνης από την οργάνωση “Επαναστατημένοι αναρχικοί ένοπλοι αγωνιστές (GANA)” μιλάει για σφαίρες κατά των αστυνομικών!!

Συγκεκριμένα στην ανάληψη ευθύνης αναφέρεται: “Σήμερα το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου, γύρω στις 02.30, στη γειτονια των Εξαρχείων ακουγοταν ο ήχος απο 5 σφαιρες, οι οποίες ήρθαν από την οδό Χαρ. Τρικουπη ως επιθεση εναντιον του στρατιωτικού μπλόκου των ΜΑΤ. Τα αποτελέσματα της ένοπλης επίθεσης δεν είναι ακόμα σαφή, αλλά υποθέτουμε ότι κανείς μπάτσος δεν τραυματίστηκε/σκοτώθηκε. Αυτή είναι μια προειδοποίηση σε αυτούς που στρατιωτικοποιησαν και κατέλαβαν τη γειτονιά μας, αφού ένας στρατός κατοχης βρίσκεται στη γειτονιά μας, τότε η απάντηση θα πρέπει να είναι ένοπλη: Αυτό που κάνουμε είναι απλά να επιστρέφουμε μέρος της βίας την οποία δεχτηκαμε. Οι πραγματικοί τρομοκράτες είναι οι κρατιστές, και όχι εμείς ως κοινωνικό κίνημα αντίστασης. Δυστυχώς, ένα κομμάτι του κινήματος είναι αφοσιωμένο σε ειρηνικές μεθόδους αγώνα, κάτι που είναι απαράδεκτο, γιατί κατά τη γνώμη μας ένα πασιφιστικο κίνημα αντίστασης είναι νεκρό σαν κίνημα αντίστασης, οπότε πιστεύουμε ότι η αντιβία, και ιδιαιτερα η ένοπλη πάλη, είναι η απαραίτητη απάντηση ενάντια σε όλες τις επιθέσεις που δεχτήκαμε από το κράτος”.

Οι ομοιότητες με την μετά Δεκεμβρίου 2008 περίοδο πολλές. Ο τρόπος “εκπαίδευσης” των μπαχαλάκηδων και νέων εν δυνάμει τρομοκρατών παραμένει ο ίδιος.

Και αυτή η γενιά έχει ποτιστεί με ένα αχαλίνωτο μίσος και με δίψα για αίμα, με παντιέρα το χάος και την ολοκληρωτική καταστροφή. Κι έτσι νομίζουν πως εκδικούνται το σύστημα. Στην πραγματικότητα το εξυπηρετούν αφάνταστα!

Η εκκολαπτόμενη νέα γενιά τρομοκρατών έχει θέσει ως στόχο την Ελληνική Αστυνομία. Στο στόχαστρο της η στολή.

Παράλληλα επιδιώκει να ριζώσει και τον τρόμο στις ψυχές των πολιτών.

Τι μέλλει γενέσθαι μένει να το δούμε....

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...