Κόσμος

Φυγόδικος έπεσε πάνω σε κυψέλη και οι σφήκες τον... εκδικήθηκαν βοηθώντας στην σύλληψή του

Ένας φυγόδικος που διέφυγε από τη γερμανική αστυνομία τελικά συνελήφθη μετά τη σύγκρουση του με μια κυψέλη, προκαλώντας την οργή του σμήνους των σφηκών που υπήρχαν εντός της.

Ένα νέο είδος «τσιμπήματος εκδίκησης» έλαβε χώρα στο Ολντεμπουργκ της Γερμανίας, τη Δευτέρα, αφού ένας ανυποψίαστος φυγάς κατέστρεψε άθελα του το σπίτι αμέτρητων σφηκών, προκαλώντας την οργή τους.

Ο 32χρονος φυγάς, ενώ προσπαθούσε να αποφύγει τους αστυνομικούς, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα επικίνδυνο άλμα έξω από ένα μπαλκόνι, σύμφωνα με τους αστυνομικούς του Όλντεμπουργκ που μίλησαν με το Associated Press.

Ενώ δεν έβλαψε τον εαυτό του από την επίδραση της πτώσης, κατέστρεψε την κατοικία ενός σμήνους από σφήκες.

Η αστυνομία αναφέρει ότι τα ερεθισμένα έντομα ταυτοποίησαν γρήγορα τον ύποπτο για την καταστροφή της κυψέλης τους και του επιτέθηκαν, αποδίδοντας έτσι δικαιοσύνη μέσω του κεντριού τους.

Ο άτυχος άντρας άρχισε να τρέχει σε δρόμο του Όλντεμπουργκ σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από την οργή των σφηκών.

Η οργή των σφηκών συνέχισε να ακολουθεί τον φυγόδικο μέχρι που βούτηξε σε μια φουσκωτή πισίνα. Παρά την αποφυγή περαιτέρω τσιμπήματος, η αδυναμία του ανθρώπου να κινηθεί, οδήγησε και στην σύλληψή του από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Μόλις πέρυσι, το γραφείο του Σερίφη της πόλης Σέμινολ στην αμερικανική πολιτεία της Φλόριντα, έλαβε παρόμοια βοήθεια από ένα κοπάδι βοοειδών που είχε περικυκλώσει μία ύποπτο για την κλοπή ενός αυτοκινήτου η οποία εγκατέλειψε τη σκηνή αφού τράκαρε κλεμμένο SUV πάνω σε μία πινακίδα.

Η γυναίκα προσπάθησε να κρυφθεί σε κάποιους θάμνους, αλλά η κρυψώνα της ήταν εύκολα εντοπίσιμη, καθώς αστυνομικοί από ένα ελικόπτερο παρακολούθησαν την κίνηση του κοπαδιού. Αν και απέφυγε να χτυπηθεί από τα ζώα, αυτή και ο συνεργός της κατηγορήθηκαν για την κατοχή ναρκωτικών, αντίσταση κατά της αρχής και κλοπή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...