Κόσμος

Τρεις άνδρες νεκροί από ιερόδουλη «μαύρη χήρα»

Μία όμορφη γυναίκα, ένας προαγωγός και μεγάλες δόσεις ναρκωτικών. Τα στοιχεία αυτά είχε το καλοστημένο κόλπο ενός προαγωγού στο Κουίνς των ΗΠΑ το οποίο στοίχισε όμως την ζωή σε τρεις ανυποψίαστους άνδρες.

Η 41χρονη Αντζελίνα Μπαρίνι και ο προαγωγός της είχαν «στήσει» μία προσοδοφόρα επιχείρηση, όμως κάτι άρχισε να στραβώνει. Τρεις νεκροί άνδρες, προκάλεσαν την έρευνα της αστυνομίας.

Η ιερόδουλη και ο προαγωγός της με την… βοήθεια του σεξ, των ναρκωτικών και της ξέφρενης διασκέδασης είχαν καταφέρει να αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά που ήθελαν να διασκεδάσουν με αυτό τον τρόπο. Όμως σύμφωνα με τα αμερικάνικα ΜΜΕ η 41χρονη δεν υπολόγισε καλά τις δόσεις με αποτέλεσμα οι τρεις άνδρες να πεθάνουν. Ο Αντρέα Τζαμπερόνι, σεφ του εστιατορίου Cipriani Dolci, ήταν το τελευταίο θύμα της «μαύρης χήρας» όπως έχει χαρακτηριστεί η 41χρονη Αντζελίνα Μπαρίνι από τα διεθνή ΜΜΕ.

Να τον κόψει κομμάτια

Η 41χρονη κατέθεσε στην αστυνομία ότι δεν το έκανε εκείνη, αλλά ο προαγωγός της. Στη συνέχεια άλλαξε την κατάθεσή της υποστηρίζοντας πως εκείνη ήταν υπεύθυνη για τα ναρκωτικά που χορηγούσε στους πελάτες της, αλλά με εντολή του προαγωγού της. Σημείωσε επίσης πως ο τελευταίος ήθελε να σπεύσει στο δωμάτιο που ήταν νεκρός ο σεφ, να τον κόψει κομμάτια και να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...