Κοινωνία

Το σπαρακτικό «αντίο» της κόρης του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου: «Δεν σου άξιζε πατέρα»

Συγκλονίζει η ανάρτηση της κόρης του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου στο Facebook, λίγες ώρες μετά το θάνατο του πάτερα της στον Πόρο.

Η τραγωδία με το ελικόπτερο που συνετρίβη στον Πόρο, το απόγευμα της Τρίτης, 20 Αυγούστου 2019, συγκλονίζει το πανελλήνιο. Οι Αρχές προσπαθούν να ρίξουν «φως» στα αίτια της μοιραίας πτήσης, που διήρκεσε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αφού το ελικόπτερο συνετρίβη στη θάλασσα λίγες στιγμές από τη στιγμή που απογειώθηκε.

Ο Έλληνας χειριστής που απογείωσε το ελικόπτερο, που προερχόταν από την Πολεμική Αεροπορία, έχοντας αποφοιτήσει από την Σχολή Ικάρων, ήταν πατέρας τριών παιδιών… Τα παιδιά του, μάλιστα, όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ήταν ολόκληρη η ζωή του. Με συνεχείς αναρτήσεις, έδειχνε την αγάπη του στα παιδιά του και την σημασία της οικογένειας.

Την ίδια ώρα, η κόρη του συγκλονίζει με ένα μήνυμα που έχει αναρτήσει στον δικό της λογαριασμό στο Facebook. Έχει αναρτήσει μια φωτογραφία του πατέρα της και τα λόγια της μετά την τραγωδία με το ελικόπτερο συγκλονίζουν.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Σήμερα ξημερώνει η πιο εφιαλτική μέρα της ζωής μου... Μπαμπά μου εσύ που ήσουν το στήριγμα μου πάντα αποφάσισες να πετάξεις ψηλά… Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος. Θα σε αγαπάω και θα είμαι υπερήφανη πάντα που ήσουν πατέρας μου. Η πιο τυχερή κόρη στο κόσμο… Λυπάμαι τόσο μπαμπάκα μου. Καλό σου ταξίδι…».

Δείτε την ανάρτησή της

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ