Κόσμος

Στο «κόκκινο» οι προκλήσεις της Άγκυρας: Σκληρές αερομαχίες αυτή την ώρα στη Ρόδο - Τουρκική ακταιωρός στην παραλία της Κω!

Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις. Από αέρα και θάλασσα η Άγκυρα θέλει να δείξει πως έχει το πάνω χέρι. Η Ελλάδα θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερο σθένος και να βάλει τους Τούρκους στη θέση τους.

Εάν συνεχιστούν οι τουρκικές ακρότητες, σε λίγα χρόνια θα οδηγηθούμε σε άλλες ατραπούς.

Αυτή την στιγμή λαμβάνουν χώρα σκληρές αερομαχίες στη Ρόδο. Η Άγκυρα έχει δεσμεύσει περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου και έχουν προχωρήσει τις τελευταίες ώρες σε πολλές προκλήσεις, βρίσκοντας όμως πάντα απέναντι τους ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη, σύμφωνα με το militaire.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κάτοικοι της ανατολικής πλευράς της Ρόδου λένε ότι εδώ και λίγες ώρες ακούν τον ήχο των μαχητικών αεροσκαφών που εμπλέκονται σε αερομαχίες.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΩ

Όλα έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή Λούρος, στην Κω, όταν στελέχη του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι επέβαιναν σε jet ski.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ακολούθησε καταδίωξη.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που του paraskhnio.gr σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής επιχείρησε να εμποδίσει την καταδίωξη και για μερικά λεπτά κινήθηκε μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα μέχρι τα παράλια της Κω προκειμένου να εμποδίσει την ακινητοποίηση του τζετ σκι.

Εμβρόντητοι οι λουόμενοι παρακολουθούσαν τα όσα εκτυλίσσονταν σε απόσταση λίγων δεκάδων μέτρων από την ακτή!

Όμως οι Τούρκοι δεν κατάφεραν το στόχο τους.

Όπως αποδείχθηκε, ο 32χρονος χειριστής που συνελήφθη πραγματοποιούσε διακίνηση μεταναστών, έναντι αμοιβής, από τα τουρκικά παράλια.

Αυτός ήταν προφανώς και ο λόγος που ήθελαν να τον καλύψουν!

Δείτε βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=48&v=OyN9w1JAdoQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...