Πολεμικό Ναυτικό

Στην Τήνο και στην Πάρο το Πολεμικό Ναυτικό τον Εορτασμό Κοιμήσεως της Θεοτόκου-Εικόνες

Το Πολεμικό Ναυτικό συμμετείχε στον Εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της 79ης Επετείου από τον Τορπιλισμό του Καταδρομικού ΕΛΛΗ, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΝ.

Τον Δεκαπενταύγουστο, το Πολεμικό Ναυτικό συμμετείχε τόσο σε εορτασμούς για την Κοίμηση της Θεοτόκου,  όσο και για την 79η επέτειο Τορπιλισμού του Καταδρομικού ΕΛΛΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΝ:

Από το ΓΕΝ ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της 79ης επετείου από τον τορπιλισμό του καταδρομικού ΕΛΛΗ, κατέπλευσαν στο λιμένα Τήνου, από 14 έως 15 Αυγούστου 2019, η φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ, το αρματαγωγό ΙΚΑΡΙΑ στο οποίο επέβαινε η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) και η πυραυλάκατος ΜΥΚΟΝΙΟΣ. Τιμές απέδωσαν αγήματα της ΣΜΥΝ και η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού.

Επίσης στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής στη ν. Πάρο κατέπλευσε στο λιμένα Παροικιάς, από 14 έως 15 Αυγούστου 2019, η πυραυλάκατος ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ. Τιμές απέδωσαν άγημα και τμήμα της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού.

Φωτογραφίες από τους εορτασμούς:

ΓΕΝΓΕΝ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...