Κοινωνία

Πόρτο Χέλι: Νέα αποκάλυψη για την τραγωδία - Δεν δούλευε το ραντάρ του φονικού σκάφους!

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε 2 άνδρες και τραυμάτισε σοβαρά μία γυναίκα στοΠόρτο Χέλι. Μετά από εξέταση του ταχχυπλόου από τους πραγματογνώμονες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε από τους πραγματογνώμονες η ενδελεχής εξέταση του ταχύπλοου των Γάλλων επιβαινόντων που θέρισε τις ζωές δύο αδελφών στην περιοχή Θυνί του Πορτοχελίου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και έχει οδηγήσει σε κρίσιμη κατάσταση την αδελφή τους.

Από τα στοιχεία της έρευνας προέκυψε ότι το φουσκωτό σκάφος που διεμβόλισε το ξύλινο σκαρί και το βύθισε, διέθετε μεν ραντάρ αλλά αυτό δεν ήταν συνδεδεμένο με την σχετική κεραία, γιατί πολύ απλά... δεν είχε κεραία! Αποτέλεσμα ήταν να μην εμφανίζονται στην οθόνη του ραντάρ τα παραπλέοντα σκάφη, άρα ούτε και το μικρό πλεούμενο των άτυχων Ελλήνων.

Σημειώνεται επίσης ότι το φουσκωτό την Πέμπτη είχε βγει στη στεριά για συντήρηση και για τον έλεγχο κάποιου ζητήματος με τα μπαλόνια. Οι Γάλλοι παραθεριστές το πήραν την επόμενη ημέρα το πρωί και το ξανάριξαν στη θάλασσα. Λίγες ώρες δηλαδή πριν το δυστύχημα.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...