Κόσμος

Ο φονταμενταλισμός της νέας θρησκείας του οικο-φεμινισμού: Να σκοτώσουμε όλους τους άνδρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αποκάλυψη του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ για την νέα "πράσινη" θρησκεία γένους θηλυκού έχει φέρει σεισμό... Το θέμα έλαβε διαστάσεις και μέχρι και η Μητρόπολη Πειραιώς εξέδωσε ανακοίνωση ασχέτως αν μην τηρώντας την δεοντολογία δεν ανέφερε το ιστολόγιο μας ως πηγή.

Όπως και να έχει εμείς θα συνεχίζουμε τις αποκαλύψεις.

Ο οικοφενισμός, λοιπόν, είναι η προωθούμενη νέα θρησκεία και όπως κάθε θρησκεία έχει και φανατικούς!!

"Πρέπει να σκοτώσουμε όλους τους άνδρες" λέει σε ένα αλαζονικό παραλήρημα το φεμινιστικό "αστέρι" του YouTube που ονομάζεται Jenny McDermott και το Twitter τις τελευταίες ημέρες έχει πάρει φωτιά!!!

Χωρίς αιδώ η McDermott λέει στο ακροατήριό της σαν άλλη Αμαζόνα ότι, για να δημιουργηθούν οι ιδανικές συνθήκες για την επιβίωση της ανθρώπινης φυλής, πρέπει να σκοτώσουμε όλους τους άνδρες και τα αρσενικά μωρά!!!

"Πρέπει να σκοτώσουμε όλους τους άνδρες, βαρέθηκα να είμαι ένα εργοστάσιο μωρών που παράγει περισσότερους άντρες που θα με υποδουλώσουν στο μέλλον.Η λύση είναι να σκοτώσεις κάθε άνδρα που βλέπεις στους δρόμους, κάθε κινούμενο πού...(αναφέρει το ανδρικό μόριο). Το είδος να συνεχιστεί, αλλά θέλουμε να συνεχίσει με τις γυναίκες σε αυτό. "

Το θέμα δεν είναι απλώς η υστερία μιας γυναίκας καθώς τοποθετείται σε ευρύτερη κοινωνική βάση και συνδέεται με την επικέντρωση των μέσων μαζικής ενημέρωσης στους "θυμωμένους άνδρες που έχουν διαπράξει αρκετούς μαζικούς πυροβολισμούς μεγάλης προβολής τα τελευταία χρόνια".

Κάποιοι εξυπηρετούνται με την αντιπαράθεση μιλώντας μάλιστα και για «ισοδυναμία», με αφορμή την επιθυμία για θάνατο των ανδρών!!

Είναι αυτό το βίαιο τμήμα του φεμινιστικού κινήματος που δεν θέλει προκειμένου να ωθήσει τους ανθρώπους να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους να απαλλαγεί από όλους τους άνδρες;

https://twitter.com/i/status/1159818458806325248

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ