Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Θριαμβευτική η νίκη για τους ερυθρόλευκους!-Προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League!

Θριαμβευτική νίκη και πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League έναντι της Κράσνονταρ με 2-1, μετά την ευρεία νίκη του στην Ελλάδα με 4-0.

Ο Ολυμπιακός έκανε και δεύτερη νίκη επί της Κράσνονταρ μέσα στη Ρωσία. Επικράτησε με 2-1 και πήρε πανηγυρική πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Ελ Αραμπί που σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Τρομερή εμφάνιση από τους Πειραιώτες καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Ελ Αραμπί που μπήκε την τελευταία στιγμή στην ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό του Γκερέρο στη προθέρμανση πέτυχε και τα δύο γκολ της ελληνικής ομάδας που εκτός από την μεγάλη πρόκριση έδωσε και σημαντικούς βαθμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά το 4-0 στο πρώτο ματς, ο Ολυμπιακός ήταν φαβορί για την πρόκριση επί της Κράσνονταρ, αλλά επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και στο δεύτερο παιχνίδι, με εκπληκτική απόδοση και δεύτερη νίκη με σκορ 2-1.

Ο Ούτκιν έκανε το 1-0 μόλις στο 10ο λεπτό για τους Ρώσους, αλλά ο Ελ Αραμπί “απάντησε” αμέσως για το 1-1 και πέτυχε και το γκολ της νίκης στο δεύτερο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...