Κόσμος

Οι πρώτες εικόνες από το αμερικανικό drone που καταρρίφθηκε στην Υεμένη (βίντεο)


Οι δυνάμεις της Ansarallah κυκλοφόρησαν ένα νέο βίντεο που δείχνει την καταστροφή ενός αμερικανικού  MQ-9 που καταρρίφθηκε πάνω από το Νταμάρ στην Υεμένη.

"Ο πυραύλος, ο οποίος κατέστρεψε το drone, εκσυγχρονίστηκε επί τόπου και σύντομα θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου", δήλωσε ο εκπρόσωπος του κινήματος, όπως ανέφερε η Masirah TV.

Προειδοποίησε ότι ο αραβικός συνασπισμός υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας πρέπει «να σκεφτεί χιλιάδες φορές πριν εισβάλει στον εναέριο χώρο της Υεμένης», επειδή οι αντάρτες είχαν την ευκαιρία να αποτρέψουν την εμφάνιση ξένων αεροσκαφών στον ουρανό της Υεμένης.

Η Υεμένη, ένα μικρό έθνος στα νότια της χερσονήσου της Αραβίας, βρίσκεται σε ένοπλη σύγκρουση μεταξύ των κυβερνητικών δυνάμεων, υπό την ηγεσία του προέδρου Abdrabuh Mansour Hadi, και του κινήματος Ansarallah για αρκετά χρόνια.
https://www.youtube.com/embed/w31nSdsGNUA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...