Ελληνοτουρκικά

Νέα πρόκληση Ακάρ από τα κατεχόμενα: Οι Έλληνες να μαζέψουν τα μυαλά τους!

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ξανά σήμερα ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος παραμένει στα Κατεχόμενα και επισκέφθηκε μάλιστα, πολλές στρατιωτικές μονάδες, αλλά και την Αμμόχωστο, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

«Οταν μιλάμε εμείς για Ειρήνη κάποιοι το εκλαμβάνουν αυτό ως αδυναμία. Όταν χρειάζεται, εμείς αξιοποιούμε το δίκαιό μας, για αυτό δεν επιτρέπουμε τετελεσμένα. Ας μαζέψουν τα μυαλά τους οι Έλληνες και να τα δουν όλα αντικειμενικά».

Ανάμεσα στις νέες εμπρηστικές δηλώσεις του, ανέφερε, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΚΑΙ, ο ανταποκριτής Μανώλης Κωστίδης:


«Οι τουρκικές Ένοπλες δυνάμεις πρέπει να βρίσκονται στην περιοχή και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι».

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας κρατά μια πολύ σκληρή στάση την ώρα που γίνονται διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό.

Ο Ακάρ ανέφερε πως «η άποψη μας, και η κεντρική άποψη μας για το θέμα ( σ.σ. Κύπρου) είναι όπως και πριν 45 χρόνια. Η νέα Ελληνική κυβέρνηση πρέπει να είναι αντικειμενική να πάρει μαθήματα από το παρελθόν και να προσπαθήσουν να μην φέρουν τα γεγονότα στην μυ επίλυση αλλά να προχωράμε επιλύοντας θέματα.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας απευθυνόμενος στους Τούρκους στρατηγούς τόνισε πως «η Κύπρος είναι εθνικό μας ζήτημα. Όλοι πρέπει να το ξέρουν και να μην κάνουν λάθη».

Εμείς στην πραγματικότητα «στο Αιγαίο, στην ανατολική Μεσόγειο και στην Κύπρο είμαστε υπέρ της καλής γειτονίας. Πρώτα ο πρόεδρος μας κι εμείς μιλάμε με ειλικρίνεια και με αρχές και υποστηρίζουμε όσα λέμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...